Берое се раздели с румънец – SportVox

1
157
Добави коментар
sheri
sheri

Румънският халф Драгош Фърчулеску разтрогна договора си с Берое.

29-годишният офанзивен халф рядко намираше място в състава на Александър Томаш и раздялата между двете страни е логична. Полузащитникът пристигна в Берое през лятото на 2017 година. През миналия сезон изигра 16 мача в елита, преди да получи тежка контузия на коляното. Драгош скъса връзка и се възстановява повече от половин година.

През лятото той получи шанс да покаже, че заслужава място в състава – мина нещо като пробен период и Томаш го остави под Аязмото. През есента обаче полузащитникът бе на терена само в два шампионатни мача – влизаше като резерва и престоя на терена едва 6 минути. За Купата на България записа 2 срещи със 104 минути. Вчера Фърчулеску обяви раздялата си с клуба в социалните мрежи.

„След изключително важната победа с 2:1 над Левски разтрогнах своя договор с ПФК Берое. Благодаря на ръководството, треньорския щаб и играчите, които бяха с мен винаги и по всяко време. Разделяме се приятелски. Желая на всички здраве, успех и всичко най-добро! Нуждая се от ново предизвикателство, което да ме мотивира да продължа да играя футбол. Още веднъж – благодаря! Ще пазя Стара Загора и хората, които срещнах тук, в сърцето си!“, написа Фърчулеску.