Зрелищно завръщане: Обувките с животински принтове

3
154
Добави коментар
seoslav
seoslav

Модата по животинските принтове не си е отишла безвъзвратно, а напротив – сега тя се завръща с още по-голяма сила. Дизайнерите се канят да отвърнат на удара, след като мнозина считаха, че няма нищо стилно в елементите с леопардова, тигрова или зеброва шарка. Те са кич? Нищо подобно!

Днес дивото отново властва, при това не само в облеклото, но и при обувките. Дамите, които не се притесняват да експериментират, могат умело да съчетават едното и другото, но не забравяйте – все пак, не бива да изпускате баланса.

Ако искаме да сме кралицата на подиума през тази есен, значи не трябва да се опасяваме от цветните и ефектни интерпретации на тоталния тренд. Представете си тигрово в розовата гама, а после се забавлявайте с погледите на околните. Не бихте могли да се откажете от леопардите, ако ще и да заложите само на един шал или просто ефектна чанта.

Зрелищното завръщане на обувките с животински принтове е факт

Изборът е ваш и сте напълно свободни да промените гардероба си, докъдето се простират личните ви граници. Тенденциите повеляват обаче, че всяка дама трябва да има поне един чифт обувки, които да се превърнат в атрактивен елемент от аутфита ни. Според експертите той е подходящ и за ежедневието, включително и за деловия стил при по-дръзките момичета, не е запазен единствено за нощните клубове и вечери в ресторантите.

Обувките с животински принтове отново на мода!

За представителките на нежния пол, които си падат по черната гама, нещата са още по-прости, защото актуалните шарки лесно се съчетават с нея. Тя ще подчертае красотата на обувката, а и ще направи така, че погледите да се спрат именно на тях. Тигровото и леопардовото се комбинират умело с бяло, бежово и кафяво, което е по душата на онези, които си падат по стандартите.

Леопардови боти

За всички останали, склонни да се хвърлят смело в огъня, могат да залитат и в крайности – като смесване с червено, с жълто, пурпурно и златисто. Спазвайте обаче правилото, ако обувките са в модерния десен, чантата ви да е подбрана в един тон.

Няма значение дали ще изберете модел обувка на висок или нисък ток, или пък ще се спрете на варианта балерини, мокасини и маратонки. Също така нямате задължение да инвестирате в естествена кожа или имитация, важно е да обърнете внимание на качествената изработка и отличната визия на изделието.

Това е леснопостижимо, ако купувате дамските обувки само от доверени компании и магазини, които имат специално отношение към клиента и се славят със своята коректност.