Fidelity ще предостави на своите клиенти достъп до търговия с криптовалути

1
171
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Fidelity Investments ще добави поддръжка за 7-те най-големи крипто валути на своята платформа за цифрови активи.

Миналия месец инвестиционният гигант обяви пускането на новата си услуга за криптовалути, чрез която институционалните инвеститори могат да търгуват с Bitcoin и Ethereum и да ги съхраняват в безопасно. Ръководителят на компанията Том Джессов обаче на неотдавна проведената конференция на Block FS заяви, че има планове да разшири списъка на поддържаните криптовалути:

“Мисля, че търсенето на топ пет или топ 10 алтернативни монети също е доста високо. Имаме идеята също да ги добавим. “

Компанията обаче е изправена пред основния американски регулатор, а именно SEC, който се опитва да реши кои символи са ценни книжа и кои не са. Ето защо Том добавя:

“Чакаме тази ситуация да бъде решена и ще действаме възможно най-бързо.”

Въпреки това, той отбеляза, че сред основните играчи, които Fidelity служи, има малък интерес към неизвестни крипто валути, така че залогът ще бъде поставен на върховите 7.

В момента повече от 13 хиляди големи компании работят с Fidelity и техният интерес е фокусиран главно върху Боткойн и Етериум.

През последните няколко месеца, независимо от голямата корекция, която претърпя целият крипто пазар, наблюдаваме завишен интерес на много различни компании и фондови борси да предлагат различни на вид услуги, свързани с крипто валутите.

Наскоро споделихме с Вас за втората най-голяма фондова борса в Германия, която ще стартира свой собствен крипто обмен. Можете да прочетете повече информация от ТУК.

Определено се очертава много интересна година в развитието на крипто пазарът и ако предсказанията ни се сбъднат, до края на 2019г. ще видим нов връх в цената на Биткойн.

 

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ни последвайте в Twitter.
Инвестирайте при нас и печелете напълно пасивно от реална бизнес възможност. Получете пълна сигурност над инвестицията си без да предоставяте възможността на трети лица да откраднат парите ВИ!

Related