Дамско зимно вталено яке – сиво

2
497
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Описание

Дамско зимно вталено яке, съобразено с последните тенденции на новия моден сезон. Якето е изработено от промазана материя с високо качество, която предпазва от студ, вятър и дъжд. Снабдено е със силиконова вата и висококачествени, пластмасови ципове в същия цвят за да не контрастират и да предават на модела по-изчистен вид. В най- долната част на якето е поставен ластик, който да прибира и да не пропуска вятър. По същата причина ръкавите завършват с плетен маншет, който е много практичен за студено време. Дамско зимно вталено яке има качулка, която е подвижна. Прикрепена е посредством скрит цип.На качулката е поставено пухче, което също може да се сваля при по-топло време и при пране. Моделът на якето има силно втален силует и подчертава тялото. Дължината му е под ханша и възлиза на 80 сантиметра, а дължината на ръкава е стандартна – 60 сантиметра.
Дамско зимно вталено яке е много леко и удобно за употреба. Подходящо е за ежедневието.То принадлежи към дамските дрехи в спортно-елегантен стил и чудесно се съчетава с подобни облекла като дънки, панталони, поли, клинове, долнища и др. Предлага се в два универсални цвята-черно и сиво и ултра модерното за сезона червено. Тези цветове предполагат лесно комбиниране с други дамски дрехи о обувки и в цветово отношение.
За якето не е нужна някаква специална поддръжка.Поддържа се лесно – може да се пере в пералня на не повече от 30 градуса. Не се препоръчва пране на повече градуси за да не се събере ватата. Съхне бързо без сушилня.
При поръчка може да разчитате на коректно отношение и бърза доставка. Стоката се получава на следващия работен ден, след като е поръчана на посочения от вас адрес или до офис на Еконт. При доставката има възможност за безплатен преглед и тест и опция за връщане или замяна за друг размер. При поръчка на стойност по-голяма от 55 лева доставката е безплатна.