Coinbase скоро ще предложи опция за печалба на крипто валути

1
174
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Coinbase иска да стимулира обществеността да научи повече за крипто валутите като плаща за това на хората с тях.

Обменът съобщи в сряда, че пуска “Coinbase Earn”, нова система, в която потребителите на Coinbase могат да печелят ZRX токени като изпълняват различни образователни задачи, включително гледане на видеоклипове и получаване на викторини. Влизането в платформата ще бъде само с покани, при пускането на пазара, въпреки че всеки може да се запише в списъка с чакащите.

Образователното съдържание е свободно достъпно, независимо дали потребителят е част от платформата или не.

Coinbase стартира “Спечелете”, след като проучи както клиентите, така и не-клиентите си и установи, че една от най-големите бариери пред хората да изследват нов цифров актив е липсата на знания за този актив.

“Много от хората, за които говорихме, изразиха силно желание да започнат да учат за нови и различни крипто активи, освен Биткойн, но не знаеха откъде да започнат”, продължава изданието.

Обменът се позиционира като водещ играч в печеленето на криптовалути като алтернатива на добива им или тяхното закупуване с фиатни средства.

Публикацията обяснява:

“Добиването на криптовалути обикновено означава високи разходи за инсталиране, електроенергия и технически познания, а при закупуването на крипто валута  се изисква разполагаем доход, което ограничава достъпа”.

Всичко, което ще е нужно на потребителите да придобият криптовалутата ZRX чрез новата платформа на Coinbase е смартфон или лаптоп.

Докато платформата първоначално ще позволява на потребителите да спечелят ZRX, Coinbase заяви, че възнамерява да добави повече съдържание и подкрепа за други монети в бъдеще.

Абонирайте се за нас за да разберете точната дата за старт на проекта и да получите специална покана за включването Ви в него!

Можете да се регистрирате в Coinbase от този линк.

 

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ни последвайте в Twitter.

 

Related