С какви празнични обувки да допълним тоалета си

1
155
Добави коментар
clashbade
clashbade

Когато наближат празници, ние започваме трескаво да мислим за облекло и обувки

Всяка дама държи на визията си, особено по време на празници. Целта е да постигнем впечатляващ и изискан стил, да спазим етикета на дадено събитие и да се почувстваме истински жени. За да постигнем този идеал, ние трябва да заложим на „опаковката“ – подходящо облекло и перфектните обувки за него.

Понякога изпитваме затруднения, защото ежедневният ни аутфит не предполага кой знае какви официални модели, други пък са свикнали на ниска подметка и за нищо на света не са готови да я заменят с токове. Решението е само едно: да подберем вариант, който ни устройва и ни предоставя удобство, като същевременно е достатъчно елегантен, за да се появим на коледния купон например.

Ето няколко идеи за различните предпочитания на представителките на нежния пол:

Обувки с животински елементи и щампи

Да, това са по-дръзки предложения за онези от вас, които не се притесняват да експериментират. Така или иначе модните диктатори им гласуват отново доверие тази година. Животинските принтове и щампи са във вихъра си и властват на подиумите, а една малка черна рокля, в комбинация с тях, може да се превърне в същински гвоздей на програмата. Тоалет, с който няма начин да останете незабелязани.

Панделки и дантели

Ако имате съвсем стандартни обувки, които ползвате с удоволствие през деня, вечер може да декорирате с някаква панделка, дантела или камъчета, така че да постигнете желания ефект. Оригиналният подход със сигурност ще внесе разнообразие в изживяването ви, а и няма да изпитвате никакви неудобства, както ако бяхте заложили на нови обувки.

Метални елементи, ресни пайети

Може да си закупите такъв тип, независимо дали представляват обувки или боти. Те са удачни не само за коктейл или празнична вечер, но и за делничните ви ангажименти. Стига да създават отлична среда и комфорт за крака ви, изобщо не се чудете по въпроса.

Балеринки

Ако вие сте висока и стройна, а токовете никога не са ви били на сърце, добрата новина е, че вие може да си позволите всичко. Балеринките са перфектен избор, особено ако са интересни със своя дизайн, изработка и материал. Бихте могли да бъдете по-дръзки и с цветовете, стига дрехите ви в случая да го разрешават.

Платформа

Те са другото приемливо решение за онези дами, които не държат непременно на тънките токчета. Моделите на платформа ви дават сигурност и стабилност, а някои от тях са изключително елегантни и ще завършат облика ви по съвършен начин, без никакви забележки.

Разгледайте най-новите предложения на дамски обувки от Бутик Арена. Решете как да бъдете неотразима по празниците!