Учени от НАСА: След 12 години ще започне бързо измиране на човечеството, последвано от гибелта му заради…

1
128
Добави коментар
slavchev
slavchev

Пренаселеността на планетата ще доведе до катастрофа за човечеството, разбра КОЧ.

Една от последиците от процеса ще бъде отказът на хората от секс и последвалото изчезване на цивилизацията. До такъв извод са достигнали специалисти от НАСА, съобщава „Сън“.

Експертите прогнозират, че през следващите 12 години броят на хората на планетата ще се увеличи с 1 милиард души. След това човешката популация ще започне бързо да намалява и да изчезне напълно. Причината за това, наред с други неща, ще бъде фактът, че хората просто няма да имат време да правят секс поради голям брой други проблеми.

Либидото ще намалее под натиска на външни фактори.

Тази теза е била потвърдена от експерименти с мишки. Гризачите престанали да произвеждат потомство, намирайки се в претъпкани клетки, в стеснени условия. Трябвало да се занимават с други проблеми, които им отнемали много време и усилия.

В допълнение, заради пренаселеността се достигало до ожесточеност между мишките. Според учените, през последните 10 години електронните приспособления спомагат за запълването на празнината в реалните сексуални отношения между хората. Освен това, интензивната работа не оставя сили за секс.

Превод и редакция: БЛИЦ

loading…