Почивка в сърцето на Родопите – Семеен хотел Елеганс, Борино

1
143
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Семеен хотел Елеганс – Борино отстои на 225 км от София, на 105 км от Пловдив, на 48 км от Пампорово, на 58 км от Смолян, на 22 км от Девин и на 17 км от Доспат. Село Борино се намира на 1140 метра надморска височина, в Западната част на Орфеевата планина Родопи, сред величествена борова гора и чист планински въздух, в район с богато наситени природни дадености и атрактивни забележителности, предлагащ една спокойна и релаксираща среда на своите гости.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 42 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Една нощувка в двойна стая
Една закуска
Една вечеря (салата, основно ястие, десерт)
Wi-Fi Интернет
Паркинг
Туристическа такса
20% отстъпка от разходка с джип до избрана забележителност в района /Панорамна площадка „Орлово око“; панорамна площадка Вълчи камък; Дяволската екопътека;  резерват Кастракли и мост Кемера; връх Виденица и други/

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: VIP цена: 79 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Две нощувки в двойна стая
Две закуски
Две вечери (салата, основно ястие, десерт)
Wi-Fi Интернет
Паркинг
Туристическа такса
20% отстъпка от разходка с джип до избрана забележителност в района /Панорамна площадка „Орлово око“; панорамна площадка Вълчи камък; Дяволската екопътека;  резерват Кастракли и мост Кемера; връх Виденица и други/

Хотелът е изграден на три етажа. На първия етаж се намира рецепцията, ресторант с капацитет 35 човека. На втория и третия етаж са разположени помещенията за настаняване.
Хотелът разполага още с ресторант-градина, барбекю, паркинг.
Семеен хотел Елеганс – Борино предлага настаняване в 10 стаи, оборудвани с двойно легло или две единични легла (king size bed); 4 от стаите разполагат с разтегателни канапета; 8 от стаите са с тераси. Общ капацитет 24 души.
Всички стаи имат самостоятелна баня с тоалетна, LCD телевизор с кабелна телевизия, гардероб, нощни шкафчета, стол, огледала в стаята и в банята, парно отопление, Wi-Fi интернет, спално бельо, хавлии и тоалетни принадлежности.