С тази рецепта на леля Лиляна срещу диабет забравяте за високата кръвна захар (поразителен ефект)

1
169
Добави коментар
slavchev
slavchev

В днешно време освен традиционната медицина, все по-голяма популярност набира и алтернативната или природна такава.

Това се дължи не само на природните продукти, но и на факта, че е много по-евтин начин да си помогнем сами. Захарната болест, позната като диабет, е изключително коварна. Днес Ви представяме историята на леля Лиляна. Тя е от село Костанденец, Разград. Дълги години се бори с болестта, докато не решава да изпробва природен метод. Когато го прави, леля Лиляна открива, че нивото на кръвната й захар пада от 9.55 на 4.2 и не се повишава повече.

Рецептата е много лесна. Това, което ни е необходимо, за да си я приготвим, е:

500 милилитра домашна ракия (около 40 градуса)

15-20 ореха

20 листенца индрише

Първата стъпка е да натрошим орехите, направо с черупките и да нарежем индришето с дръжките. След това прибавяме към ракията първо орехите, а после и индришето. Готовата смес сипваме в шише с широко гърло. Разклащаме шишето, увиваме го във вестник и го прибираме в хладилника за петнайсетина дни.

След това време, можем да започнем консумацията. Тя се случва всяка сутрин, на гладно, като пием по около 25 грама. По думите на леля Лиляна с този еликсир борбата с коварния диабет е станала много по-лесна.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел.

Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте с лекар!

Имайте предвид, че индришето съдържа вещества с инсулиноподобно действие и може да предизвика рязко спадане на нивото на захарта в кръвта.

loading…

С тази рецепта на леля Лиляна срещу диабет забравяте за високата кръвна захар (поразителен ефект)

5 (100%) 1 vote