4 златни начина как да печелим пари от Instagram 2019

1
320
Добави коментар
slavchev
slavchev

Първият начин е когато пускаме „спонсорирани публикации“ – това е, когато някой Ви плати, за да публикувате неговият продукт.

Пример, ако Вашият профил е на тема фитнес и сте популярна личност, много е възможно фирма, която предлага хранителни добавки или спортни дрехи, да се свърже с Вас и да са готови да платят определена сума пари, за да ги рекламирате. Много добре трябва да прецените в каква ниша да си направите Вашият акаунт.

Вторият начин е „Афилиейт маркетинг“

Това е когато Вие предлагате чужд продукт или услуга, като за това получавате конкретен процент от стойността на този продукт или услуга. Този процент може да е от 15% до 20-30% , дори до 70%.

Третият начин е когато си рекламирате собствен продукт, като този метод генерира най-големи печалби.

Развивайки си изцяло Вашият бизнес и печалбата е много по-голяма от останалите начини.

Четвъртият начин е „бизнес партньорства“

Те също са много доходни. Конкретен пример: Ако вие сте готина мацка с красива дълга коса, това е чудесна възможност за производители на продукти за красота да се свържат с Вас и да ви предложат бизнес партньорство. Например да направите видео, в което показвате техният продукт (шампоан, балсам за коса или нещо подобно), за което съответно Ви се плаща. Този бизнес модел е изключително могъщ като вие можете да правите по 100 лв. на ден и много повече с 20 минути работа дневно.

Вече знаете златните правила за печелене на пари от Инстаграм, но нямате нужната аудитория?

Имате прекалено малко последователи? Ето как да си развиете бързо и качествено Инстаграм акаунта! Много известни личности са успешни именно с помощта на този български сайт за трупане на реални Инстаграм последователи, които с интерес следят какво качвате.

Рекордните постижения са до 4 000 реални и таргетирани последователя само за 30 дни! Започни с месечен абонамент, популяризирай профила си и започни да печелиш тройно от инвестицията си!

Твоята оценка

Общо гласували

loading…