Стана Катич посрещна Нова Година в София с български гайдари (СНИМКИ)

1
116
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

На музикален фон на български гайди – така Стана Катич посрещна 2019 година. Актрисата отпразнува новото начало в заведение в София, а колегите й от сериала „Забравена“ я изненадаха с живо изпълнение на гайдари.

Това стана ясно от видео в социалните мрежи, в което 40-годишната красавица пляска и попива със сърце и очи традиционната за страната ни музика. „Посрещам Нова година с гайди, които кънтят в гръдния ми кош. Гайдарите са подарък от екипа ни в България“, написа тя, като допълни, че през отминалата година са й се случили много неща, за които да е благодарна. Към публикацията Катич добави и хаштаг, който гласи: „Да, имаме гайдари на Балканите“.

Изненадата е много специална за Стана, която доби световна популярност със значката на агент Бекет в сериала „Касъл“. Наскоро тя сподели пред „Монитор“, че е влюбена в звука на гайдите и е получила диск с такава музика като подарък. „Постоянно го пускам и хората около мен не могат да ме спрат“, пошегува се тя.

Преди дни брюнетката с балкански корени усмихна феновете си и с видео, на което разхожда черна овца на каишка и се опитва да я накара да каже „Честита Нова година“. Животинчето също е от нашите ширини и е поредното, което грабва вниманието на Катич. Откакто снима „Забравена“ в България, тя често пуска свои кадри с коне, кози и дори магаренца.