Стоплете крачетата си с актуални дамски боти

4
267
Добави коментар
seoslav
seoslav

Всеизвестно е, че едно от най-големите изкушения за дамите са обувките. Много от тях не могат да устоят на новите модели дамски боти и единственото, което могат да направят е да се снабдят с поне няколко нови чифта. Така ще бъдат сигурни, че ще имат какво да носят при всеки повод.

Кои са актуалните тенденции при ботите тази зима?

Възможностите за избор са наистина много и със сигурност ще има подходящ модел, дори и за най-капризните дами.

Почитателките на по-стабилните обувки с грайфер, които наподобяват войнишките кубинки, няма да останат без подходящи зимни боти. Милитъри дизайнът при дрехи и обувки остава актуален, като дамските модели боти са обогатени с много катарами, груба подметка, капси и халки.

За романтичните момичета, които търсят преди всичко топлина в студените зимни дни, се предлагат страхотни дамски боти с пухкава подплата и дългокосместа изкуствена кожа. Освен че изглеждат ефектни, този тип боти са много удобни и топли, така че могат да се превърнат във вашия фаворит  сред модерните обувки тази зима.

Тенденцията да приковаваме вниманието си към обувките остава и през тази година. Действително екстравагантните и запомнящи се модели няма как да бъдат подминати с безразличие. За разлика от модните предложения преди години, днес дизайнът на дамските боти и ботуши е повече от ексцентричен, както с формите и цветовете на подметките и токовете, така и с детайлите по самите обувки.

За най-екстравагантните почитателки на модата се предлагат наистина футуристични дамски боти, които не изглеждат удобни за носене, но в крайна сметка са модерни и красиви.

Това на пръв поглед е напълно в реда на нещата, ако говорим за висшата мода, но при търсене на ежедневни боти, всяка от нас залага на удобството, функционалността и доброто съотношение цена – качество.

Ето защо успешните брандове, произвеждащи боти, предлагат модели в пастелни цветове, класически дизайн и по-високо качество.

С покупката на такъв модел боти, вие получавате комфорт през целия ден, топлина в студеното време и достатъчно елегантност и красота, на която със сигурност държите.

При избор на зимни обувки за специален повод, можете да избягате от добре познатото и да заложите на лачени модели с висок ток, а защо не и на високи чизми.

Елегантните дамски боти държат първенството по отношение на популярност и предпочитан избор за деловата дама. Въпреки, че през зимата обикновено се налага да прекарвате много време в офиса, често се налагат и излизания навън. Срещите из града в мокрото и студено време няма да бъдат проблем за вас, ако сте отделили достатъчно време, за да изберете качествени и топли боти.

Боти или полуботи, които се отличават със сексапил и женственост – изборът е изцяло ваш, а добрата новина е, че тази година дизайнерите на дамски обувки наистина предлагат голямо разнообразие от цветове, модели и креативни решения.

До колко креативно е да носите малко грозновати обувки, които стават хит на запад?

Т. нар. „Ugly Shoes” са вдъхновени от мотото „Новото красиво е … грозното!”  и със сигурност също няма да останат незабелязани.

Решението да провокирате по този начин също е ваше. Така или иначе модата е и за това да предизвиква въпроси, изненади и понякога да бъде приемана с усмивка.

Посетители: 44