Цецо Андреев пак изригна срещу Емануела! (Виж скандалните разкрития+къде е годежния пръстен на Златка)

1
207
Добави коментар
slavchev
slavchev

Posted by: Петя Стоянова

in Горещо

41 минути ago

6 Views

loading…

Цецо Андреев отново заля Емануела с огън и жлъч, научи ТГР.

Гримьорът Цецо Андреев не се е помирил след скандала с поп фолк фурията Емануела. Припомняме, че двамата бяха в последния сезон на Биг Брадър и се скараха жестоко в Къщата на Големия брат.

Цецо Андреев не може да забрави обидите на Емануела

Между тях пламна истинска война, сложила край на приятелството им.

Цецо признава, че още преди шоуто отношенията им отивали към крах.

„Скандалът с Емануела също беше очакван. Бях надушил накъде отиват нещата и знаех, че краят на нашето приятелство и съвместна работа е наближил. Просто не очаквах да се случи във формата“, казва гримьорът.

Ето какво казва гримьорът за постъпките на зеленооката певица в Биг Брадър:

„Ядосаха ме някои нейни постъпки. Като страничен наблюдател видях как целенасочено провокира Златка, непрекъснато сватосваше Уош и Джулиана, след като те казаха, че не искат да ги свързват по този начин.

Това цялото нещо го наблюдавах до момента, в който не ме провокира и мен. Можех да кажа и още повече неща, но не беше уместно пред толкова камери в Къщата“, казва Цецо за постъпките на Емануела в „Биг Брадър“, пише show.blitz.bg.

Той е убеден, че поп фолк изпълнителката се ядосала, защото много от съквартирантите я посочили за изгонване. Това тя не успяла да преглътне и се озлобила срещу останалите в Къщата.

Цецо Андреев се похвали, че не е загубил клиентите си, въпреки злобата на Емануела и нейните думи, че това ще се случи след шоуто за скандали.

„Сами видяхте, че Преслава и Алисия дойдоха в студиото на „Биг Брадър“ да ме защитават. Хората знаят Емануела какво представлява и дори да не го показват в публичното пространство, те са съгласни с мен“, споделя Цецо за фолкаджийката.

Той спомена и за приятелството си с плеймейтката Златка Райкова.

„Преди около пет години се запознахме и от първия ден се надушихме. Оттогава сме неразделни“, споделя гримьорът. Той обаче не знае защо Благо Георгиев се е отказал да поиска ръката на Русата Злати.

И няма никаква идея къде е пръстенът, който Големия брат даде на Джизъса.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка

Общо гласували

Свързани