След убийството на племенника на Гала: Семейството получи нова кошмарна новина!

1
127
Добави коментар
slavchev
slavchev

Семейството на Гала изкара черни празници, тъй като изгуби един от най-младите си членове, и то по нелеп начин!

Без наказание се измъква полицаят Нейтън Скривън, който уби племенника на тв водещата Гала, разбра КОЧ. По този начин семейството на блондинката няма да получи никакво възмездие. Племенникът на Гала си отиде за нищо…

23-годишният младеж бе застрелян в предградията на американското градче Фредония на 10 декември 2018г. На униформения служител няма да му бъдат повдигнати обвинения за убийство, тъй като е действал при самоотбрана. До този извод са стигнали разследващите, които нищят случая.

За това, че убийството на българина е било неизбежно, потвърждава запис от камера, монтирана върху униформата на полицая.

Кадрите показват как Георги напада ченгето с нож и не се подчинява на разпорежданията му, разкриват американски криминалисти, цитирани от „България Днес“.

Полицаят, стрелял по българина, е офицер с 15-годишен стаж и това е първият случай с фатален инцидент с негово участие. В момента той е в платен отпуск, докато тече разследването. Трагедията за брата на Гала е огромна. Тв водещата отиде чак до САЩ, за да го подкрепи, поради което отсъстваше от „На кафе“ за около седмица.

По всяка вероятност половинката на брадъра Стефан е изкарала кошмарни празници и едва ли й е било до купони.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка

Общо гласували

loading…