Звездната двойка Ким и Кание чакат четвърто дете :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
132
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Прочутият клан Кардашиян скоро ще се сдобие с нов член, след като цели три бебета проплакаха в рода през изминалата година. Риалити сензацията Ким Кардашиян и съпругът й – рапърът Кание Уест, са в очакване на четвърта рожба.

Близки до звездната двойка са издали пред сп. Us Weekly, че те отново са се доверили на сурогатна майка. Според източниците, родителите ще гушнат син в началото на май месец.

Дни след като в дома на Кардашиян се появи малката Чикаго през миналия януари, стана ясно, че Ким води преговори за още едно дете от жената, дарила ги с момиченцето.

„Това беше най-невероятното преживяване. Тя сбъдна мечтата ни да разширим семейството си“, сподели тогава пищната брюнетка.

Причината Ким да не износва децата е, че и при двете си бременности е имала усложнения и затова специалистите й препоръчали да обмисли варианта със сурогатната майка. Това сподели самата тя в предаването Keeping Up With The Kardashians.

Освен Чикаго, Ким и Кание възпитават 5- годишната Норт и малкия Сейнт, който се появи на бял свят в края на 2015 г.