Дребноцветна върбовка

1
172
Добави коментар

Описание Дребноцветна върбовка (Epilobium Parviflorum L.) хранителната добавка – 60 бр. таблетки.

Съдържанието на опаковката е за 30 дни.

Растението дребноцветна върбовка се използва повече от 30 години при проблеми [Assessment report on Epilobium angustifolium L. and/or Epilobium parviflorum Schreb., herba] с долните пикочни пътища. От лечебните му свойства се възползват много жени, които преминават през менопаузата, тъй като те значително по-често страдат от уринарни смущения и цистит, в следствие от промяната в хормоните, изтъняващата лигавица на уринарния тракт и скъсяването на уретрата. Тези промени, благоприятстват навлизането на болестотворни микроорганизмите в организма и жените по-лесно развиват инфекции на пикочните пътища. Благодарение на противовъзпалителни свойства, дребноцветната върбовка е силен съюзник в борбата с тях. Билката подпомага оттичането на урината, което не позволява нейното застояване в пикочния мехур и развитието на бактерии и възпаления. Билката оказва благоприятно въздействие при жени страдащи от хиперандрогения, подпомагайки овладяването на симптоми, като акне, косопад, терминално oкосмяване от мъжки тип и други.

Екстрактът от дребноцветна върбовка  се грижи за правилното функциониране на простатата и пикочната система. Помага за поддържане на нормалното оттичане на урината и намалява честотата на уриниране при мъжете. Билката премахва смущения при уриниране при доброкачествено уголемяване на простата. Намалява риска от хроничен простатит, уретрит, и цистит. Регулира нощните позиви за уриниране.

Листата от дребноцветна върбовка имат противовъзпалителни свойства, благодарение на които поддържат мобилността на ставите и тяхната еластичност. Билката е антиоксидант и предпазва клетките от дейността на свободните радикали.  Грижи се за цялостни физически тонус и помага при овладяване симптомите на менопаузата.

Повече за билката дребноцветна върбовка

(Epilobium Parviflorum L.) е вид многогодишно тревисто разстение, което се среща в по-влажните горски територии, в долините на реките, около водоеми, отводнителни канали и езера. Билката се развива в глинести почви. Среща се на територията на България, почти цяла Европа, Близкият изток, Северозападна Африка, Китай и северната част на Индия.

Как се приема хранителната добавка Дребноцветна върбовка?

Дозировка: 1 таблетка 2 пъти на ден.

 Съставки: Екстракт от Epilobium Parviflorum, пълнители: целулоза, напречно свързана натриева карбоксиметилцелулоза, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, глазиращ агент: сорбитол, антислепващ агент: силициев диоксид, глазиращ агент: мастни киселини, гума арабика, карагенан

Как се съхранява хранителната добавка? Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! Да се съхранява на сухо място при температура под 25°С

Друга информация Да не се превишава препоръчителната дневната доза ! Хранителната добавка не може да бъде използвана като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот ! Да не се използва от деца, бременни и кърмещи жени!

Съдържание на опаковката: 60 бр. таблетки

Производител: Колфарм -Полша, 39-300, гр.Миелец, ул.Волска Полскего 3

Дистрибутор: Е-Фарм ООД гр. София, ул. Кюстендил 21, ет. 2, оф. 14 тел. 0883/260 005

Срок на минимална трайност: Виж указанията върху опаковката срок! Да не се използва след изтичане на срока на годност!

*Артикулът се предлага в полска опаковка със етикет на български език.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.