Нека бляскаво да посрещнем новата година

1
156
Добави коментар
svetla58
svetla58

 

Моделите рокли за този парти сезон за толкова вариативни, че без ясната представа какво точно искате и търсите, много лесно ще се удавите в океана от материи, принтове, стилистики, дантели, брокат и пайети. Хубавото обаче е, че има отговор на желанията на всеки. Те са приемливи за всеки вкус и подходящи за всеки тип тяло.

 

Според ново проучване средностатистическата жена прекарва три седмици, за да подготви своя празничен аутфит. Този процес включва най-малко три часа пазаруване, два часа онлайн пазаруване, избор на минимум седем или повече рокли и закупуване на поне две от тях и обсъждане на всяко облекло с приятелки до седем пъти повече.

 

Ако това бъде прочетено от мъж, той моментално ще натисне хиксчето горе вдясно и ще изключи компютъра, а на празника ще отиде облечен в удобни джинси и тениска. А за „откачените” тренди мацки идваме на помощ ние. Нека видим дали ще ви хареса подборът, който направихме за вас!

 

Когато избирате идеалната рокля за парти, не забравяйте да разгледате цветовите комбинации. Вярвате или не, подходящите цветови комбинации правят визията завършена. Можете да играете с цветовете в зависимост от вашето настроение и повод, но го правете внимателно.

 

Всъщност празничните вечерни рокли не се различават много от абитуриентските такива. Така че, за да си спестите много време, просто си спомнете как изглеждаше вашата рокля и, най-важното, как сте я избрали. Кои недостатъци искате да скриете и кои черти да подчертаете?

 

Понякога, когато искате да се откроявате, трябва да заложите на много бляскава, металик рокля или такава, която е обсипана с кристали или пайети, което вероятно ще ви струва повече пари, но пък при всеки друг официален или специален повод можете да я сложите отново.

 

В случай, че имате красив бюст, дълги и стройни крака или деликатен красив гръб, заложете на рокли, които са изрязани именно на тези места.

 

Най-важното е да се уверите, че роклята, на която ще се спрете, е идеална за вашата форма и ще подчертае предимствата, както и ще скрие недостатъците на тялото ви.

 

Редактор: Марина Делева