Гербаджийските методически указания, с които Цв.Цв. и компания вече десета година крадат изборите

1
134
Добави коментар
stivi56
stivi56

“ГЕРБ проведе първо заседание на Националния предизборен щаб за европейските и местни избори. Беше утвърдена структурата на щаба, който за пореден път ще се ръководи от Цветан Цветанов. В периода 7 – 11 януари 2019 г. Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще изработи методическите указания”…

Ето гербаджийските методически указания, с които Цв.Цв. и компания вече десета година крадат изборите:

 

 

1) По схемата “Костинброд” да се избере печатница, фабрикуваща както празни изборни бюлетини, така и вече попълнени. Транспортирането на попълнените бюлетини се поема от доверени лица на ГЕРБ.

2) В селата да се копира моделът “Галиче” – в Секционните избирателни комисия се фалшифицират протоколите за избор за кмет от роднини на кандидатите.

3) В Районните избирателни комисии в София и големите градове да се прилага моделът “Зала Универсиада” от 2011 г. – депутати от ГЕРБ да надзирават преброяването на бюлетините.

4) Творчески да се прилага опитът на пловдивския кмет Иван Тотев, който на видеозапис от 2012 г. инструктира местната структура на ГЕРБ как изборните комисии правят невалидни 30 процента от бюлетините за други партии.

5) Да не се чистят избирателните списъци от т.нар. мъртви души – вотът им е 100 процента резервиран за кандидатите на ГЕРБ.

6) Да се купуват цели избирателни комисии в малките населени места по актуализиран ценоразпис (5000 лева за шеф на комисия, 2000 – за редови член,1000 – за неграмотни)…