Хороскоп за днес – 6 януари :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
137
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 6 януари 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Родените във втората декада ще изживеят тежки и ограбващи моменти. Нищо важно да не се предприема. Планирайте, проучвайте, обърнете се към усвояване на по-духовна храна. Добре ще ви се отрази и умереното физическо натоварване, но гледайте да не се преуморявате. Направете някому желан подарък, заредете връзките си с повече топлота и внимание. Денят е пречистващ. Уран тръгва директно във вашия знак и ще остане там до 7 март. Чак след почти 80 г ще посети отново знака на Овена. До март ще ви дари с прогресивни идеи.

Телец 21 Апр – 21 Май

Ще се събудите с вярното усещане кои храни са полезни за вас и кои не, коя връзка ще донесе късмет и щастие в живота ви и коя ще ви провали. Не си затваряйте очите пред истината. Време е да подредите отношенията, чувствата и приоритетите. Раздайте ненужни дрехи, обгрижете някого и жестовете ще ви се върнат. До края на деня някой ще получи предложение за работа или обща инициатива. Ден на пречистване и освобождаване от негативите на миналото. В живота ви започват генерални промени. Утре ви чака нова работа.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Концентрирайте се над усещанията, с които се събуждате тази сутрин. Ако нещо ви се дояде не пропускайте да го хапнете. И ако почувствате привличане към някого непремено му се обадате и стиковайте действията си за бъдещите ангажименти. Денят е благоприятен за планиране и обсъждане на семейната програма. Йордановден е, пречистете се, отмийте от тялото и от душата натрупаните мръсотии и негативи. Добре е да се спазва диета, както по отношение на храната, така и на връзките. Не се лакомете за нищо.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят е даден за пречистване, за планиране и обмисляне на бъдещите действия. Не бързайте с поканите и обвързването, от утре вече са разрешени и църковните бракове. Ще почувствате интуитивно кое е важно за вас, за работата и бъдещето ви. Ще усетите и с кого да продължите в съвместен личен и творчески съюз. И ако се събудите с желанието да хапнете определена храна, наблегнете на нея в следващите дни. Днес тялото ни изпраща точни сигнали. Доверете се на усещанията си. Проявете щедрост.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

И ако вчерашният ден беше лъжовен, то в днешния ще се събудете с истински вярното усещане за полезното и вредното, за храната, която ще ви се отрази добре и за връзките, които ще ви извадят от застоя. Ако повярвате на усещанията си и се движите в тяхна посока ще си спестите доста неприятности. Родените в първите дни на зодията навлизат в рисков период. Понеделнишки на главата ви ще се стоварят тежки отговорности. Пригответе се да ги посрещнете, подредете си приоритетите и не залагайте на бити карти.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Успешен ден за тези, които умеят да се вслушват в сигналите на тялото и душата. С някакво шесто чувство ще доловите каква храна е полезна за вас и с които хора е препоръчително да работите и действате в бъдеще. Сега е момента да се включите в дарителска и спонсорска инициатива. Жестовете от този ден ще се върнат многократно. Луната излиза от примката на новолунието в първите часове на деня. Неблагоприятно за раждане около 03ч.30 мин. Подгответе действия и изказвания. Утре няма да печелят пасивните хора.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес се събуждаме с важни предупреждения и откровения. Ако последвате интуицията и усещанията си ще имате по-малко неприятности и проблеми. Но ако въпреки всичко вървите против себе си, потив другите и против обективните условия ще си докарате неприятности и здравословни проблеми. Не се товарете с работа особено на чуждо. Енергията е на ниско ниво, не може да си поставяш високи изисквания и да тормозиш околните в желанието да постигнеш нещо голямо. Смирете се. Направете желани подаръци.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес интуицията ви е на високо ниво. Още със ставането ще усетите някаква промяна, някакъв импулс да отидете някъде, да предприемете нещо важно, да насочите чувствата и действията си към определни хора. В този ден е заложена тестова програма. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него до другото новолуние. Сетивата са особено изострени, не може да излъжеш тялото и душата. Не правете компромиси, не яжте каквото падне и не се свързвайте с хора, към които усещате някаква неприязън. Всичко си има дълбока причина.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Повярвайте на предчувствията, доверете се на импулса да се видите с някого или да опитате нещо. На прага сте на животопроменящи срещи. Утре Венера ще навлезе във вашия знак, а това за много от вас ще донесе любов, щастие в партньорските връзки и вероятност да се сдобият с наследник и внуче. В този ден има особена сила, която действа стимулиращо за Стрелците, която ще ви дари с късмет и щастие и ще насочи действията ви в най-добрата за вас посока. Непремено реализирайте хрумнаванията си от тази сутрин.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

От днес до 7 март ще се наложи доста да се потрудите, ако искате след това да се окичите с успехи. В този ден за вас започва цикъл на тежки, но нужни промени, на пречистване и усещане за вярната посока, което ще изисква за някой тотална промяна както в работата, така и в партньорските връзки. Опитайте в следващите два месеца да се справите с основните си проблеми или поне да започнете да работите в тази посока. За родените в третата декада предстои процес на презареждане и преосмисляне на нещата от живота.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес не е нужно да търсиш съвети и съветници. Който повярва в себе си, в подсъзнателното си чувство и интуитивните усещания ще постъпи правилно и ще излезе с чест от всяко житейско неудобство. Луната излиза от примката на това тежко новолуние и организма ни се активизира. Ще се събудите с ясното съзнание кое е важно и кое второстепенно, какво да ядете, какво да облечете и къде да отидете. Доверете се на избора на тялото и душата и няма да сбъркате. Старайте се да избягвате конфликтите и бурните прояви на емоция.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес ключът на времето се превърта, Уран тръгва в директна посока, а Луната започва да нараства. Зараждат се нови идеи и амбиции, усеща се едно неустоимо желание нещо да се промени и да се живее по-добре. Превърнете в реалност всичко, за което сте се сетили тази сутрин или ви е осенило като идея. Навлизаме във войнстващ период на промени в желанието да си осигурим по-добри условия за работа и живот. Интуицията ще ви насочи към точните хора и към храната, която ще ви подейства лечебно. Продстоят детронации.