Сладкар от Симеоново наби учителката по религия от храм „Рождество Христово“ заради сина си

1
110
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

В „Скандал“ получихме сигнал от Данаил Николов за бой и заплахи между учителка по релегия и баща на дете, което е посещавало неделно училище към храм „Рождество Христово“ в Младост 3.

През май 2018 г. Алекс Георгиев, работи в сладкарница „Романс“ в Симеоново. Баща му набил учителката по религия Велина Андонова от Храм „Рождество Христово“ в „Младост 3“. Скара ли са се заради сина му, който е ходил на неделното училище.

Ето какво пише във Фейсбук учителката Велина Андонова:

„Боли!!! Да бъдеш учител боли!   лучи ми се най-унизителното нещо, от както работя с деца и първа среща с агресията лично!!!   Мъж ме нарани физически. Причината че детето му посещава църквата ни. Аз никога никой не съм отпращала няма и да отпратя. Независимо от заплахите! Бог е моя крепост и от нищо няма да се боя!

 Не искам да провокирам агресия, защото тя ражда болка, за това няма да споделя кой е! Заставам с името си зад случката, защото искам да живея в по-добър свят! На това уча и децата си!  Червените петна ще минат, но в душата боли!!!“

Скандалът продължава да се вихри и в началото на 2019 г. – основно във Фейсбук. В социалната мрежа се разменят обиди и заплахи от поддръжниците на Велина Андонова и Алекс Георгиев. Не става ясно дали от профила на момчето Алекс Гергиев, отговаря самия той или баща му.

Момчето Алекс се извинява за действията на баща си:

Но в последствие публикува следните неща:

Алекс Георгиев твърди, че е подал „жалби до настоятелството на църквата, ДАЗД, 6-то РПУ и всички видове прокуратури“.

Велина иска мир, но се страхува да не я заелят със сярна киселина:

Нашият читател моли, да се даде гласност на случая, за да се установи къде е правдата и къде е истината?, но и за да не пострадат хора.