6 идеи за зимно облекло, което създава емоция

3
212
Добави коментар
seoslav
seoslav

През зимата често ни липсва настроение, а облеклото е повече от скучно

Когато навън е студено, ние мечтаем единствено да сме на топло и уютно у дома, но никой не може да избяга от ежедневните си ангажименти. Вместо да се оставим на минорното настроение, трябва да внесем повече свежест и радост, а какво по-лесно от това да го сторим чрез облеклото.

Ето няколко идеи, с които може да си създадете приятни емоции даже и при най-ниските температури навън:

Ботуши тип чорап

Всяка дама може да съчетае успешно ботушите тип чорап с аутфита си, независимо дали й предстои бизнес среща или разходка през свободното време. Прекрасно допълнение към тях са клиновете и плетените рокли. Комбинацията е гаранция за очарователна визия, с която ще се чувствате комфортно през целия ден.

Пухкаво палто

Палтенцата, които напомнят на плюшени играчки, са чудесни за всяка кокетка през зимата. Дори да не искате да инвестирате в естествен косъм, има отлични заместители, които изглеждат също толкова красиво, а и топлят достатъчно, за да не мръзнете, докато обикаляте магазините за коледни подаръци.

Бял пуловер и бели дънки

Месеците от ноември до февруари не са забранени за белия цвят. Ако случайно не сте пробвали, сега е моментът да му се насладите. Купете си мек пуловер или дънки в тази гама и ще бъдете доволни от крайния ефект в огледалото. Неусетно ще се превърнете в истински снежни кралици!

Пончо или перелина

Пончото е много женствен модел, който се комбинира лесно с високи ботуши. Отдолу ви трябва само топ с дълъг ръкав, панталон или дънки. Не пропускайте и елегантната чанта, с която ще подчертаете стилната си визия.

Жилетка

Понякога забравяме за жилетките, а те имат главна роля тази зима, както препоръчват модните дизайнери. Заложете на по-цветни варианти – розово, червено, жълто или зелено. Актуални са едрите плетки и интересните форми, а някои са декорирани и с перли за по-нежно излъчване.

Дълго яке с качулка и шапка с пухче

Шубите са най-добрият избор за градските момичета, особено за онези, които живеят край морето. Влагата и силният вятър са изключително неприятни, а ние не искаме те да развалят усмивката ни, нали? Ако се защитите с дебело яке и качулка със сигурност ще си спестите не само дискомфорт, но и няма да се изложите на риск от настинка. А шапката с пухче отгоре е не само топла, но и много закачлива, което ще повдига настроението ви всеки път, когато минете покрай някоя витрина.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани