Лесни трикове за редуциране на теглото през уикенда

1
148
Добави коментар
borola
borola

През почивните дни хората, които се стремят към редуциране на теглото, често му отпускат края и напълно забравят за диетите и спорта. За щастие, с повече хитрост те могат спрат този „автосаботаж“. Разберете как в следващите редове!

Хитри навици през уикенда, които подпомагат редуцирането на теглото
Екскурзия с близки и приятели

Малките бягства извън града са хитър и лесен начин за придържане към плана за редуциране на теглото през почивните дни. Опознаването на нови места е прекрасен начин за поддържане на физическа активност и горене на калории. От психологическа гледна точка е по-добре да се пътува в компания. Така мотивацията е по-голяма и се постигат по-добри резултати в отслабването.

Пазар в мола

Макар да звучи невероятно, отиването на покупки в търговския център също помага за редуциране на теглото през почивните дни. Ходенето от магазин в магазин и пробването на дрехи съдейства за активиране на метаболизма, изгаряне на калории и стимулиране на мускулите. Естествено, то не може да замести спорта на открито или във фитнес залата, но все пак е от полза в мързеливите дни от седмицата. Ето защо не бива да се пренебрегва като опция. Така че, слагайте удобни обувки и бягайте към мола.

Нови здравословни рецепти

През неработните дни от седмицата винаги може да се отдели известно време, за да се усвоят нови полезни рецепти. Няма две мнения по въпроса, че разширяването на кулинарния кръгозор носи дългосрочни ползи за хората, стремящи се да постигнат редуциране на теглото. Колкото повече научават за приготвянето и качествата на храната, толкова по-лесно ще се справят със задачата да си съставят здравословно меню.

Танцуване

Освен че зареждат с добро настроение, танците в края на работната седмица съдействат за редуциране на теглото. Под ритъма на любимата музика метаболизмът се забързва, мазнините изгарят по-бързо и обиколката на талията неусетно намалява. Освен това мускулният тонус се увеличава, ставите укрепват и тялото става по-пластично.

Изпитана природна хитрина за редуциране на теглото

Природата също има своята тайна, когато става въпрос за редуциране на теглото. Това е продуктът Калорекс/Calorex®. Безспорният лидер сред продуктите за отслабване у нас дължи мощното си действие на рационалната комбинация от хидроксицитрат и хром пиколинат. Зад екзотичните имена на съставките се крият биологично активната форма на хрома и екстрактът от тропическият плод Гарциния Камбоджа. И двете вещества имат доказани ползи в борбата с излишните килограми. Хидроксицитратът намалява синтеза на мазнини и увеличава тяхното изгаряне, като при това има щадящо белтъчините действие. Ефектът ясно се забелязва в едни от най-проблемните области – талията и корема, където мазнините буквално се топят. Хромпиколинатът засилва основната обмяна на веществата и потиска апетита. Благодарение на взаимодопълващото действие на активните вещества с Калорекс се постига здравословно и безопасно отслабване. Няма данни за странични ефекти и нежелани реакции дори при дълговременна употреба.

Преглеждания:
7