Кухня… и домашен офис в едно

3
261
Добави коментар
Dysign
Dysign

Днес ще ви покажем нашия проект на една семпла линейна кухня от ПДЧ, в близост до която създадохме и домашен офис – кът. Надяваме се скоро този проект да получи и своята реализация. Използвания цвят и за двата проекта е на фирма Егер – Дъб Небраска Натур, като в кухнята сме добавили и Чиполино Сив Мрамор за работното пространство в кухнята. 

В кухнята сме предвидили много място за съхранение на посуда, прибори и домакински потреби. В чекмеджетата до пералнята ще се съхраняват праха за пране, битова химия, гъби за миене и пр. В чекмеджетата отляво на фурната сме осигурили място за прибори, кухненски текстил и хартии, а отдясно поставихме бутиларник с цел правилна организация и съхранение на високи бутилки и буркани. Мивката е с две корита и един смесител, произведена от инокс, в шкафа под нея е мястото за съхранение на готварски съдове, а в съседния шкаф са сервизите за поднасяне на храна.

На горния ред внесохме разчупеност на визията посредством отворени рафтчета за чаши, вазички и красиво аранжирани буркани. Тъй като височината на горния ред е голяма, разделихме шкафовете на горна и долна част. Вратичките на долната част се повдигат и задържат нагоре посредством механизмите на фирма Блум, а вратичките на горната се контролират посредством плавни панти.

Електроуреди за вграждане на марките Teka и Gorenje, комбинирана пералня със сушилня, както и хладилник с внушителни размери допълват оборудването на тази елегантна кухня. 

Тъй като помещението, където направихме офис -къта, се явява нещо като естествено продължение на кухнята, логично беше там да бъде разположена трапезарията, но желанието на клиентката беше за ъглова етажерка с бюро, както и за допълнителен шкаф за… обувки. Съобразихме с това и създадохме обзавеждане за офис, което да удовлетворява напълно нейните изисквания. Изнесохме принтера леко встрани от бюрото, за да осигурим максимално място за комфорт при работа с лаптоп и документи. Той намери своето място върху шкафа за обувки, предвиден да съхранява множество кутии, тъй като знаем, че за една жена обувките никога не са достатъчно. Височината на етажерката я съобразихме с тази на кухнята, и направихме няколко шкафа със затворени врати, в които могат да се съхраняват доста неща, без да пречат на окото. 

Можем да изработим показаните мебели и за вас – като комплект или всеки от тях поотделно. Цветовете, както и размерите им ще зависят от вашия вкус и пространство.

Разгледайте галерията с 3d визуализациите на проекта “Кухня и домашен офис в едно”. Материал – ПДЧ, цвят и размери – по желание на клиента, идея – студио DY’SIGN.