„Гордея се с труда на моите родители“

1
132
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

„Гордея се с труда на моите родители“

В деня на народните будители, БОРИКА посрещна децата на своите служители, в рамките на инициативата „Ден на отворените врати”, част от  програмата на Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН „Гордея се с труда на моите родители”. Общо 40 малчугани и тинейджъри, разделени в два цветни отбора, прекараха един вълнуващ ден, запознавайки се с професиите на своите родители. Малките „служители“ посетиха двете сгради на компанията в София и се забавляваха с игри, задачи и специално подготвена за тях програма. В края на деня децата можеха да се похвалят със знания затова как се печатат банкоматни карти, какви са специалните системи за сигурност на БОРИКА, какво работят Финансистите, какво е Човешки ресурси, какво представлява отдел „Продажби“ и още от най-любопитното от професиите на възрастните.

Задачата:

Да проектираме забавна и интересна програма, да осигурим организация и координация на събитието “Гордея се с труда на моите родители”, както и да изградим визуалната опаковка на всички материали за работния ден на децата – уроците, игрите, „униформите“ и наградите.

Какво направихме:

Посрещнахме малчуганите с украса, детски песни и закуска. Погрижихме се за техническото обезпечаване по времена откриването и приветствието на изпълнителния директор на компанията. Всички участници получиха специални баджове, тениски, цветни ранички със специални принадлежности, които използваха през целия ден. За да се чувстват малките „служители“ комфортно и да привлечем техния интерес, обособихме две групи, спрямо тяхната възраст и създадохме различни игри, интеракции и отделна визия за всяка от тях. Групите „Петлета“ и „Жабчета“, на които не спираха да се радват всички възрастни, имаха специални карти с маршрута за деня, като от всяка спирка получаваха печат от БОРИКА. Екипът ни съдействаше на менторите от различните отдели и помагаше на децата успешно да преминат през всяка спирка, като получат награди и сладки изненади. За обяд превърнахме столовата на една от сградите на Борика в детско царство с цветни маси и украса и поканихме всички участници на заслужена и вкусна почивка. Предизвикахме децата да нарисуват какви искат да станат, когато пораснат и бяхме повече от впечатлени от резултата, затова и нямаше и как да завършим без награди и много усмивки. За финал оставихме специална анкета, с която малките служители дадоха своите вдъхновяващи коментари за труда на своите родители. Направихме професионално фото заснемане и разказахме за инициативата “Гордея се с труда на моите родители” с PR съобщение и с публикации в социалните мрежи, които събраха стотици харесвания и споделяния.

В основата успешната реализация на събитието бе вниманието към детайла, комуникацията с клиента, както и прецизното бюджетиране и изпълнение на всички етапи от планирането и реализацията.

Извършени услуги:

Разработване на програма и сценарен ред, Планиране и управление на бюджет, Цялостна организация и реализация на мероприятието, Графичен дизайн, Техническо обезпечаване, Кетъринг, Логистика и организация на транспорт, Производство на материали и подаръци за събитието, Изготвяне на PR съобщение, Професионално фото заснемане, Менажиране на рекламни публикации в социалните мрежи.

Свържете се с нас и ние ще се погрижим за цялостната организация на вашето специално събитие.