ISI 3D -scaning | ISI 3D -scaning

1
150
Добави коментар
isiconsults
isiconsults

 

ИСИ – България в областта на 3D сканирането и   заснемане на съществуващи обекти .

Сканиране със 3D скенер на CAD модел е процес за създаване на цифров модел на вече съществуващ физичен обект е сложен и труден ако се използват стандартни методи за измерване на характеристиките на обекта – дължина, широчина и различни форми, описващи обекта. В много от случаите дори е невъзможно да бъде измерена сложна извивка или междуцентрие. Използването на ‘ориентир’ при моделирането спестява многократно времето за моделиране и повишава точността на модела, така че той да отговаря максимално точно на физическия

При сканирането се използва техники като създаване на полилинии от повърхността, извличане на геометрични обекти (равнини, кръгове, цилиндри, сфери и други), NURBS-моделиране и т.н., се създава самия модел като идеално копие на физическия му еквивалент с относително висока точност на съответствие. Резултатният CAD модел може да бъде подаден на различен софтуер за анализ и допълнителни модификации.

От 2016 г. ИСИ  е консултант по  различни проекти в областта на 3 D сканирането и проектирането на сгради и промишлени обекти .

За 2 години работа имаме релизирани проекти в редица заводи като :

„Солвей Соди“ АД  , „Агрополихим “ АД   и „ТЕЦ – 2“ ЕАД

Нашите специалисти са на разположение  с възможност за презентация на нашите услуги на място и с релни примери от нашата практика :

3D СКАНИРАНЕ  – ПРЕЗЕНТАЦИЯ  И ВЪЗМОЖНОСТИ

Визуализация на съществуващи обекти