Семейно списание Св. Анастасия

1
160
Добави коментар
clashbade
clashbade

„Колелото“ на модата работи по мистериозен начин. Възможно е навън да е още топло, но да започнем да си мислим за определен модел дамски ботуши, които са ни „грабнали“ от пръв поглед. Ако те се окажат нашия модел, цвят и разбира се, ако ни прилягат добре, няма как да ни омръзнат и със сигурност ще носим с удоволствие чак до края на април.

Защо именно ботушите трябва да бъдат начело на вашия шопинг лист, когато се подготвяте за зимата?

Чисто практичните причини са напълно ясни – без удобни и достатъчно топли ботуши няма как да се чувствате добре през мразовитите зимни дни и нощи.

Независимо от това дали излизате често и работата ви е свързана с много динамика и срещи или сте пристрастена към модата и държите да изпипате всяка част от облеклото си, ботушите са онази част от облеклото, която трябва да бъде избирана с мисъл, моден усет и много страст.

Ако изберете първо ботуши, избора на палто ще е много по-лесен. С избор на високи ботуши или чизми можете да си позволите и по-късо палто. Ботушите ще осигурят топлина и защита на краката ви, така че няма да ви се налага да носите малко неудобните дълги палта или обемисти шуби.

Друга причина да обърнете специално внимание на покупките на нови дамски ботуши е това, че те са предназначени да издържат на всякакви условия и са една идея по-здрави и устойчиви от ботите и затворените обувки.

Докато при избора на обувки можете да си позволите малки лудости, просто защото обожавате да пазарувате обувки, при избора на ботуши е добре да вложите парите си в чифт, който преди всичко ще ви върши работа и ще изпълнява основното си предназначение – да ви защити от студа и леда. Когато ботушите са по-скоро семпли и с класически дизайн, те могат да се съчетаят и с най-обикновените дрехи, така че инвестицията в тях няма да бъде само за един сезон.

Елегантността на ботушите се изразява по различен начин – чрез фин ток, набирания около глезена, блестяща материя или съчетаването на две луксозни материи и обогатяването с детайли и орнаменти. Идеалните ботуши, които можете да носите на парти, официални събития и вечери са изработени от мека кожа или естествен велур и са украсени с верижки и блестящи елементи.

Противоположност на този тип ботуши са по-грубите дамски ботуши, подходящи за ежедневието, които напомнят на кубинки. Някои от моделите са в класически черен цвят, но притежават интересни елементи, които привличат вниманието като блестящи или матирани камъни, нашивки и елементи като пирамиди и шипове.

Дори и с малко средства, можете да изглеждате скъпо облечени. Това се постига с определен тип ботуши, които са изключително актуални тази зима.

Ботушите, които ще грабнат вниманието на околните и ще допринесат за вашето излъчване са тези с дължина около средата на прасеца или стигащи точно под коляното ботуши в телесен цвят.

Съчетайте ги с палто с права кройка и елегантен дизайн, за да създадете изискана и луксозна визия.

Цветните ботуши също могат да се превърнат във вашия хит тази зима. За да се откроите от доста еднообразната сиво-черна тълпа през зимните дни и нощи, заложете на дамски ботуши в червено, зелено или оранжево.