Мечтата на Елен Колева рухна: Сватба няма да има!

1
122
Добави коментар
slavchev
slavchev

Posted by: Петя Стоянова

in Горещо

17 часа ago

944 Views

Елен Колева се надяваше, че ще се сгоди, но всичко рухна!

Гаджето на актрисата Елен Колева не иска да се жени. Андреас Стилиану бил твърдо против брака и макар че Елен отдавна мечтае да е булка, бизнесменът попарил мераците й, писа „Галерия“.

Колева тайно се надявала, че навръх Нова година любимият й ще й подари годежен пръстен, но вместо това получила марков часовник. Това разбило тотално мечтата й.

Елен и любимият й са заедно от близо година, а преди няколко месеца актрисата се премести при него в Кипър. Андреас нямал нищо против двамата да живеят на семейни начала, стига Колева да не настоява за фамилията Стилиану.

Актрисата само след няколко месеца ще навърши 35 г. и вече няма никакво време за губене в личен план. Ето защо иска да се омъжи час по-скоро, но ако ще е с Андреас, това няма да се случи.

Елен Колева си пропиля най-хубавите години от младостта с неподходящи партньори, с които беше ясно, че няма да създаде семейство. Причината е, че и Александър Найденов, и Калин Терзийски са доста по-възрастни от нея.

Щом узнала, че Стилиану не иска брак, красавицата си преосмислила приоритетите и се насочила към друга цел – да има дете. Дали ще я постигне, ще стане ясно съвсем скоро.

Източник: www.kliuki.bg

Твоята оценка

Общо гласували

Свързани