Катя Близнакова към Алекс Сърчаджиева: Не тъжи, Алексче, Иван отиде да ви пази от ангелските светове (Вижте още)

1
151
Добави коментар
slavchev
slavchev

Катя Близнакова изрече трогателни думи за Иван Ласкин, научи КОЧ.

Катя Близнакова, която изпълни хита „Лиляно моме“, написа трогателни думи за Иван Ласкин. Целият роден хайлайф се нареди да пише прощални писма в социалните мрежи, адресирани към актьора. Това подразни много от приятелите на Иван Ласкин. А възмущението им идва от хора, които дори са се подигравали на актьора и проблема му алкохола приживе, а сега са тръгнали да го възхваляват.

Няколко дни Близнакова се опитва да се въздържи от подобен публичен коментар, но накрая нещо отвътре я кара да го напише. „Господи, все се спирам да не пиша ама нещо неистово иска да излезе от душата ми… Спомням си, когато казах на Иван, че го харесвам, а той отговори: „Започна се!!!“. Явно уморен от ласкателства. Но отпора на реакцията ми го обезкуражи и всичко затанцува, като във вечен валс на приятелството!!!

Обичам Алексчето, което сладката Пепа каляваше в нашите „мръсни светове“, за да я научи докато диша на всичко!!! А тя с големите си любопитни очички попиваше всичко от малка, беше дете с характер!!!

Не тъжи, Алексче, той отиде да ви пази както трябва от ангелските светове, където с Пепа ще ти пратят много Светлина!!! Трябваше да го напиша – България убива децата на прехода!!! Но само талантливите, защото плевелите се ширят в медийното пространство и са угодни на комплексираните…

Лети, Иване, полети и свирни, че си доволен от написаното за теб!!!“, пише изпълнителката на „Лиляно моме“ в социалната мрежа Фейсбук, пише show.blitz.bg.

Катя Близнакова и Иван Ласкин се запознаха по време на участието си в „Черешката на тортата“, където взаимните им симпатия веднага проличаха на малкия екран.

Под поста валят хиляди съболезнования от почитатели и приятели на актьора, който изпратихме от този свят вчера. Много приятели и колеги на Ласкин се стекоха да му кажат последно сбогом.
razkritia.com

Твоята оценка

Общо гласували

loading…