Руски академик хвърли бомбата: Извънземните имат бази в България!

1
111
Добави коментар
slavchev
slavchev

Съпругата на известния български учен и журналист Александър Влахов – рускинята Олга Влахова, десетилетия е един от най-доверените асистенти на световноизвестния академик Ажажа.

Ученият посвещава живота си на изследвания за съществуването на извънземна цивилизация. През годините той привежда стотици примери за това. Според него има много доказателства за наличието на такива цивилизации.

Едно от най-ярките доказателства са така наречените “Кръгове в полето”, споделя Влахова пред столичен вестник.

“Към нас в академията често са се обръщали хора, преживели, според техните разкази, среща или даже близко общуване с извънземни, както и такива, които просто са видели представители на извънземни цивилизации.

Техните разкази много си приличат и е трудно да се определи дали това е била действителна среща или просто фантазия. Академик Ажажа привежда доста примери за такива свидетелства. Това е или среща в гората, където някой е видял 2-3-метрови, подобни на хора същества в блестящи костюми, или същества с шлемове, подобни на скафандри, които са ги поканили на гости в извънземен кораб.

Или човекоподобно същество, което е разказало на човека за своята планета.

Много от разказите са от типа “Събудих се от ярка светлина в стаята. Пред мен стоеше същество, приличащо на човек, облечено в сребрист блестящ скафандър, пише Пик. То започна да ме разпитва за тайните на земното битие и ми предложи да отида с него на техния кораб…” Затова е така трудно да се отсее действителното свидетелство от измислицата”, казва Влахова.

Тя споделя и любопитна история, свързана с първия космонавт Юрий Гагарин. Според Влахова той е станал свидетел на нещо, което невиждано: “Затова той в кратки отрязъци от своя първи толет не е могъл да отговаря на позивните, защото е наблюдавал нещо, за което е било невъзможно да ни съобщи”.

Олга Влахова извънземните имат свои бази по света. Такива има и в България. “Да, такива бази има и в България. Ние знаем за тях”, казва лаконично Влахова.

Ученият е убедена, че “в името на спасението на нашата цивилизация въпреки всички наши грешки срещата с извънземния разум ще бъде много скоро”.

Твоята оценка

Общо гласували

loading…