Почивка за двама в Белоградчик – Хотелски Комплекс Скалите

1
152
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотелски Комплекс „Скалите“ е разположен в централната част на град Белоградчик на 210 км. северозападно от София, по международен път Е79. Градът е живописно разположен в западната част на Стара планина, в югозападното подножие на Белоградчишкия венец.
Хотел „Скалите“ разполага с класически ресторант с банкетна зала, зимна и лятна градина с неповторима гледка към уникалните белоградчишки скали.
На разположение на гостите са оборудвани 2 конферентни зали: голяма и малка, за провеждане на семинари, конференции, фирмени мероприятия и др.
Хотелският SPA център Ви предлага закрит плувен басейн, джакузи, фитнес зала, сауна, парна баня и разнообразни SPA процедури.

ДВУДНЕВЕН  ПАКЕТ: 270лв. – 50% = 135лв.
ВИП ваучерът е за ДВАМА души и включва:

Две нощувки в единична стая за двама
Две закуски
Две вечери
20% отстъпка в СПА центъра на хотела
Закрит плувен басейн
Джакузи
Фитнес
Паркинг
Туристически данък и туристическа застраховка и ДДС

ДВУДНЕВЕН ПАКЕТ: 350лв. – 50% = 175лв.
ВИП ваучерът е за ДВАМА души и включва:

Две нощувки в студио
Две закуски
Две вечери
20% отстъпка в СПА центъра на хотела
Закрит плувен басейн
Джакузи
Фитнес
Паркинг
Туристически данък и туристическа застраховка и ДДС

Хотелът разполага с всички удобства необходими за една почивка или бизнес уикенд.
Комплексът е с капацитет 81 легла.
Белоградчик е малък град в област Видин, Северозападна България. Той е административен център на едноименната община Белоградчик. Населението на града към 2009 година е 5 334 жители, което го прави второто по големина населено място в областта. Градът е живописно разположен в западната част на Стара планина, в югозападното подножие на Белоградчишкия венец. Благоустроен и приветлив, Белоградчик е сред атрактивните туристически обекти на България. Предлага възможности за излетен, пещерен и конгресен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт и астрономически наблюдения.
Селището е създадено по времето на римляните, които построяват крепост на същото място, където се намират и днешните останки от Белоградчишката крепост. В първите турски документи от началото на робството го наричат Белград, тъй като по-голяма част от къщите през този период са били изградени от плет, кал и вар, което е придавало особена белота на града на фона на червените скали. По-късно, за да го отличат от сръбския град Белград го наричат Белградин (малък Белград). Наставката „-чик“ на сегашното име Белоградчик е от турски произход.