Изкуствена pop up царевица – розова

2
155
Добави коментар
yanimar
yanimar

ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 50,00ЛВ. – 5% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 100,00ЛВ. – 7% / ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВКА НАД 150,00ЛВ. – 10%

Сладката царевица е добре известна стръв при улов на шаран и се използва широко от много рибари.

В риболова на шаран в продължение на много години се е използвало като риболовна стръв няколко зърна от сладка царевица на монтажа на косъм, но винаги е имало проблем колко меки са зърната, че остава на разстояние, така че с оглед на това ние разработихме „Corn Stack“. 

Супер мека риболовна стръв от висок клас пластмаса, която може лесно да поеме аромати.

Материалът е мек и се усеща като истинска царевичка за риболовна стръв, но същевремено  много силна и здрава.

Царевични стекове са направени в 9-популярни цвята-  жълто, червено, бяло, розово, светещи, лилаво, оранжево, зелено и дори черно. 

Царевицата за риболов се предлага в стекчета на 3 зърна, които могат да се използват както заедно или нарязани в единични или двойни зърна, като почти неограничен брой начини, по които могат да бъдат използвани.

Най- разпространеният начин за използване на тази риболовна стръв е да се използва едно зърно като стопер за монтажа на косъм, така че ние направихме една вдлъбнатина във всеки край, така че външните зърна могат да се използват като стопер за монтажа на косъм като може да се издърпа навътре към стръвта за риболов и  да я скрие.