Криптовалути от фосети (кранове) безплатно

5
914
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Ако се интересувате от криптовалути, но все още се колебаете дали да купите със собствени средства, то фосетите (крановете) са идеалния вариант за вас.

 

Каква е идеята – много от новите и малки криптовалути, които искат да се популяризират предлагат малка част безплатно на определени потребители. Сумите, които можете да вземете от фосети са незначително най-често под 1 стотинка на ден.

 

Това, което реално можете да извлечете като ползва е да отворите сметка на борса за криптовалути и да тествате търговията и всички опции без да се налага да депозирате. Така можете да се научите абсолютно безплатно как да ползвате подобни пазари и да тествате уменията си да прогнозирате различните движения на криптовалутите.

 

Те са много сериозна компания, собствениците на която стоят зад известния онлайн букмейкър 1xBet, Който има лиценз в Англия и Италия.

 

Как да се възползвате от безплатните криптовалути там:

 

 

2) Отивате на: „Faucets“ – там натискате бутона: „Get“. Въвеждате дадения код. Стартира се таймер, който ви показва след колко време можете да вземете дадената криптовалута отново.

 

 

3) Можете да проверите балансите си на: „Account“

 

4) Можете да изтъргвате новопридобитите си криптовалути за Биткойн, Етериум или други. За целта отивате на „Markets“ – там в дясно виждате бокса: „Instruments“ и избирате: „Tokens“. Там въвеждате кода на вашите новопридобитите криптовалути и ги търгувате за някоя от основните.

 

Самата борса Crex24 предоставя възможности за депозити и теглене с повече кредитни/дебитни карти, така, че ако в даден момент съберете достатъчно пари по сметката си можете да ги изтеглите от там като пари или като криптовалути.

 

Повече вижте на: