Задават се исторически събития във Великобритания

1
118
Добави коментар
stivi56
stivi56

Задава се историческо разделяне. Привържениците на напускането на Европейския съюз и на оставането в него заплашват да торпилират правителството. Това пише на първата страница на The Sunday Telegraph. Това съобщава Фокус.

 

 

За това предупреждават политици от върховете на консерваторите. Унищожаването на правителството ще се случи, ако тези две групи не получат искания от всяка от тях път за напускане на Евросъюза.

Проевропейски настроени депутати твърдят, че трети министър от правителството е готов да подаде оставка, ако Тереза Мей убеждава за Брекзит без сделка, макар че е изправена пред почти гарантирано поражение на нейния план.

Тези парламентаристи заплашват да напуснат парламентарната зала, което със сигурност означава разпад на мнозинството, подкрепящо правителството в Долната камара на парламента.

В същото време вестникът е научил, че няколко старши министри агитират госпожа Мей незабавно да започне преговори с лейбъристките депутати за постигане на компромис, включително и по въпроса за временен митнически съюз.

Този компромис трябва да се постигне, ако при гласуването във вторник нейният проект за Брекзит се провали.

 

Един малко известен ФАКТ; Кралицата на Великобритания можеше да отмени резултатите от референдума за оттегляне от ЕС, но НЕ ГО НАПРАВИ!