Дънките, които ще са абсолютен хит тази година (снимки)

1
171
Добави коментар
ablen
ablen

Напоследък модните тенденции от миналото все повече се връщат с пълна сила. Сега модните върхове се ръководят от неща предимно от 90-те, но определено може да кажем, че специално за тях ни беше хванала носталгията, затова ниските дънки се връщат отново на мода.

Ето как ще бъде най- удачно да ги комбинирате през новата година

 

Стилни дънки

Върнете времето малко назад в миналото. През 90-те те бяха ултра модерни за милиони момичета от цял ​​свят.

 Парис Хилтън и Бритни Спиърс въведоха модата. Именно те се показваха в супер ниски джинси и диктуваха модата на цяло едно поколение.

С течение на времето модата се променяше, а дънките малко по- малко отшумяха. Но сега, когато е 2019 г.отново се връщаме към дръзките дънки, които показват секси пъпа.

Тази година марки като Chanel, Charlotte Knowles, Marta Jakubowski, Tommy Hilfiger, Courreges, Versace и Alexander McQueen включиха в колекциите си дънки с ултра ниска талия. И въпреки че не са толкова ниски, както някога, но все пак те предават духа на епохата изцяло.

Кендал Дженър, Бела Хадид и Емили Ратаковски днес носят дънки с ниска талия. И в края на краищата, сега те са най-популярните модели, които са станали икона за жените от цял ​​свят.

Ако вече сте придобили нови високи дънки, не трябва да се разстройвате, те са все още са на мода. Ако сте чакали завръщането на тези дръзки джинси в модата, тогава нека погледнем как може да ги комбинираме и как да се обличате стилно.

 

Основната черта е отворен пъп,
разбира се, тази опция не е подходяща за зимата, но за лятото ще е така. Късата връхна дреха ще пасва идеално с тези дънки.

Комбинация с късо яке

За да създадете обикновен небрежен вид, можете да добавите обикновено късо яке. Това е идеален стайлинг за разхождка или  кафене.

Удобство за вас

Боди с дънки съчетава удобно и практичност и ще е абсолютен хит на пролет. Те помагат не само за създаване на стилен имидж, но и за перфектно подчертаване на фигурата.

Малко по-елегантен стил

Стилистите постоянно ни напомнят, че блейзърът е незаменим за женския гардероб. Така че в този случай блейзърът играе перфектно в съчетание с дънки и топ. Образът се оказа доста строг.

Романтичен образ

Ако добавите бяла блуза, деликатни обувки и колан на дънките, ще получите лесен романтичен образ. Тази опция е подходяща за онези дами, които не са ентусиазирани от идеята за показване на пъпа. Леките блузи ще скрият несъвършенствата на фигурата, а ниските дънки подчертават бедрата.

Класическа улична мода

Най-добрият вид от 90-те години са ниските дънки и плътно прилягащия бял потник. Прост, но стилен вид 

Риза
Е, къде без тази опция. Една проста риза в дънките, ще ви помогне да създадете красив вид. Тази комбинация ще помогне да се скрият всички недостатъци на фигурата.

Какво може да е по-добро от обикновен пуловер? 

Лесен и стилен едновременно. С помощта на дълго яке, можете да създадете различни изображения. Можете да вкарате пуловера в панталоните, след което ще получите простичък уличен стайлинг. Или носете средно дълъг пуловер, така че леко да покрива горната част на дънките и да добавите дълъг светъл слой. Тук определено има опции за всеки вкус.

Прозрачни дрехи

Прозрачни блузи помагат както да демонстрират дънки, така и да останете в границите на благоприличието. Изглеждате с гол пъп, но всъщност не сте. Хитрост и нищо повече.

Напълно бяло

Не забравяйте за белите дънки, защото те не престават да бъдат модерни. Бели панталони, в същия тон блуза и чифт черни аксесоари ще ви помогнат да създадете неповторим монохромен вид.

Такива са модерните дънки на 2019 година . За някой, тази мода изглежда странна, защото ниските дънки понякога ни поставят в неудобно положение. Обаче ще има и такива, които ще бъдат доволни.

Ако все още не харесвате тези стилове и носталгията се е промъкнала в сърцето ви, тогава вижте селекция от други дънки, които ще бъдат модерни през 2019 година . Тук определено ще намерите нещо по ваш вкус.

Какво мислите за тази мода? Споделете вашето мнение в коментарите.