Крипто пазарът пада 3 дни подред – Анализ на цените

1
187
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Крипто пазарът днес – 14.1.2019г.

След силни загуби миналата седмица, уикендът се оказа още по – нестабилен и само преди няколко часа третото дъно понижи пазара още по-ниско, което лиши основната криптовалута от ключови нива на подкрепа.

Последният дъмп свали пазара с още 4%, или почти $ 5 милиарда, късно в неделя вечер. Последните 12 часа ситуацията не се променя и пазарът е в нестабилна позиция, която може отново да провокира мечките.

Биткойн, като правило, е индикатор за основните движения на пазара и този път отново загуби ключова подкрепа на $ 3,600. Преди няколко часа бе достигнат минимум 3,545 долара и от тогава БТК остана малко над това ниво. Анализаторите са идентифицирали голяма съпротива при ниво от $ 4,000, която Bitcoin ще бъде много трудно да преодолее при настоящите пазарни условия.

Алткойни (Алтернативни монети)

Естествено, останалата част от пазара на крипто валути последва примера и алтернативните монети (алткойни) започнаха да губят още повече от своите цени. Някои от тях загубиха повече от 5% за един ден, включително Етериум, Биткойн кеш, Лайткойн, Bitcoin SV, Cardano, Iota и Ethereum Classic.

Дори hard fork-ът на Етериум, Константинопол и дългоочакваната актуализация на мрежата, която трябваше да се състои в сряда, не бяха достатъчни, за да спрат скока в пропастта. 

 Ripple загуби само 1.7% и спадна от $ 0.331 до $ 0.317, след което се възстанови до $ 0.325, където в момента се търгува. Етериум падна много повече и не се възстанови, което отново увеличи разликата между тях до почти 1 млрд. долара.

 Litecoin и Tron загубиха позициите си и спаднаха съответно до 8-то и 9-то място. Миналата седмица Трон се класира на седмо място и надмина пазарната капитализация с $ 2 млрд. С пет месечен връх от $ 0.034. Само за четири дни TRX спадна с 30% до сегашното си ниво от $ 0.023.

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ни последвайте в Twitter.

Related