Как се разпознава, че една жена е психопат-Издайнически признаци

1
166
Добави коментар
ablen
ablen

Когато хората чуят за психопати, мрачен образ на маниак с характерен вид и нож в ръцете изниква в съзнанието им. Ако говорим за жена – най-вероятно,  истеричен, прекалено емоционален и опасен човек.

Всъщност може дори да не подозирате, че близо до вас има небалансиран човек. 

Признаци на жените психопати

Много от тях ще ви изглеждат напълно обикновени, но други ще ви накарат да помислите добре и да погледнете  по – отблизо вашите приятели.

Нарцисизъм.  Такива представители на нежния пол считат себе си за по-успешни, по-красиви и наистина във всичко по-добри от другите. Но това не означава, че те ще ви кажат това в очите. Напротив – такъв приятел или познат може да ви се усмихне и дори да ви похвали за нещо, но зад гърба ви ще каже нещо съвсем различно.

Скрита агресия. Една психика няма да покаже открито емоцията си. Вместо това, тя ще започне да използва други методи: разпространява клюки, ще прави незначителни гадости зад очите и дори ще манипулира емоциите ви, опитвайки се да ви потиска и унижава.

Вманиачаване.  Имате толкова много общи неща и искате да прекарвате време с приятел, разбиращо и искрено! Просто не очаквайте, че тя толкова лесно ще ви позволи. Можете да бъдете претоварени от такова внимание и да се опитате да направите пауза, само едва ли ще ви бъде дадено спокойствие, за да изградите семейство, да отидете на работа и просто да заспите.

Прекомерна доброта.  Може да изглежда, че този човек прави всичко за добрите отношения. Всъщност, психопатичната жена се нуждае от жертва. И затова, тя е готова да се усмихне, да излее комплименти и да почерпи с домашно приготвени бисквити – като цяло оплита мрежите, докато наивният мъж не попадне в капана.

Емоционалност.  Всички ние понякога показваме емоции – положителни и отрицателни. Но ако психопатът не харесва нещо или го харесва твърде много, това е като експлозия. И едва ли искаш да стоиш след него.
 

Какво да правим
Небалансиран човек – помолете за помощ от специалисти, а вие – опитайте се да разберете ситуацията. Разбира се, ако това е близък човек, трудно е просто да се прекратят връзките. Но за съжаление, шансът да помогнете е много малък, защото това е свързано не с желанията на човека, а с функционирането на мозъка. Какво можете да направите:

Спрете да обвинявате себе си.

Опитайте се да се предпазите от негативното влияние на женския психопат.

Не позволявайте да се манипулирате сами.

Не се страхувайте да прекъснете връзката.

Не се мъчете с такива взаимоотношения, дори ако се чувствате като предател. Вашето морално здраве е по-скъпо и приятелството или отношенията с такъв човек ще доведат до разочарование и негативност.