Национал на Северна Ирландия мастурбира на улицата (СНИМКИ)

1
155
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Футболният национал на Северна Ирландия Гавин Уайт предизвика грандиозен скандал. Нападателят на третодивизионния английски „Оксфорд Юнайтед“ бе привикан на разпит в полицията заради видео клип, на който мастурбира на улицата след пиянски запой. На записа непристойни действия извършва и негов приятел.

От клуба вече обявиха, че започват разследване на инцидента от уикенда. Очаква се 22-годишния Уайт да получи последно предупреждение за дисциплинарно уволнение.

Мениджърът на Северна Ирландия – Майкъл О’Нийл, при когото футболистът записа официален дебют на 11 септември 2018 г., също реагира остро. „Знам, че от „Оксфорд Юнайтед“ ще го накажат сурово. Очаквам санкция да наложи и футболната асоциация на страната.“

Гавин получи подкрепа единствено от своя треньор Карл Робинсън. „Той е тих и уважителен млад човек, който е напълно опустошен от тази история. Искрено съжалява за стореното. Явно е пил твърде много. Без значение дали става въпрос за футболист или не, това поведение е напълно неприемливо. Ще говоря с него и ще му напомня недвусмислено за неговите отговорности“.