Бързи и лесни съвети за бързо преобразуване на вашия дом

4
318
Добави коментар
wood-vision
wood-vision

Искате ли да промените атмосферата в къщата си? Лесно омръзва гледката на един и същи интериор, особенно е ако не е променян дълго време.Но не е задължително да изхарчите прекалено голяма част от бюджета си и да отделите много време покрай всичките ремонти. Имаме няколко прости, бързи и лесни съвета, които ще вдъхнат нов живот в пространството в дома ви.

Боядисайте стените

Може би най-очевидната промяна, която трябва да направите, е да освежите стените. Стените заемат огромно пространство в дома, което означава, че техният цвят или модел ще диктуват тона на всяко място. Промяната на цвета, независимо дали е нещо съвсем различно или дори малко по-различен оттенък, може да направи огромна разлика в това, как една стая изглежда, както е и бърза и лесна промяна.

Поставете килим

По същия начин, подът заема огромно пространство, но това е област, която често се пренебрегва от собствениците на жилища. Можете лесно да оживите една стая, като поставите килим и има безкрайни стилове, модели и цветове, от които да избирате.

Различно осветление

Интериорните дизайнери използват осветление, за да създадат настроение и атмосфера в една стая и това е една от най-лесните, но най-ефективни промени, които могат да бъдат направени. Превключването на осветлението на тавана на висящите светлини и лампите може да трансформират пространство и да ви помогнат да промените атмосферата в помещението, като акцентирате върху някои области и оставяте другите в тъмното. Освен това, малки промени като свещи или приказни светлини могат да се използват като декор и да задават настроението.

Нови завеси

Завесите са много повече от средство за изключване на външния свят. Смяната на завесите ще ви помогне да промените усещането за стаята, особено ако сменяте щори на завеси или обратно. Места като Direct Blinds имат широк спектър от стилове завеси, от които да избирате, така че лесно можете да намерите някои, които ще вдъхнат нов живот в стаята. Освен това, може да откриете, че сте в състояние да затворите външния свят по-ефективно, което може да помогне с уединението и съня.

Добавете растения

Добавянето на растения може да бъде чудесен начин за инжектиране на живот и цвят в помещението, плюс доказани ползи за психичното здраве.

Не винаги трябва да харчите огромна сума пари и да прекарвате дълги периоди от време в декориране, за да преобразите дома си. Това са само няколко бързи, лесни и достъпни промени, които можете да направите и които биха могли да окажат огромно влияние върху това как една стая изглежда и се чувства.

Източници:

http://webgazette.co.uk

Снимка:

https://pixabay.com