Тази СНИМКА на Зуека от преди 26 години, придружена с история за гола изцепка пред десетки, ще ви шокира

1
97
Добави коментар
slavchev
slavchev

Люси Иларионов шокира със снимка от далечната 1993 година, видя ТРГ.

На кадърът могат да бъдат забелязани някои от любимите лица от ефира, сред които и Васил Василев – Зуека.

Фотосът обаче е свързан и с много интересна ситуация, която шокира Гала, чийто гост бе режисьорът. Интересната случка първо плени водещата и нейни помощници, а след минути всички останаха шокирани от разказа, свързан с много срамна гола изцепка пред десетки хора в Плевен.

„Беше 1993 година. Бяхме се събрали в Плевен за баловете. Тогава моят балет беше най-добрият в града. Събрахме се и в Младежкия дом. Застанахме, започнахме танца, аз излизам, танцуваме, танцуваме. Тогава модерни бяха широките потури, като на MC Hammer. В един момент решавам да направя няколко пируета, но панталонът се уви около крака ми. Само преди да довърша, ще кажа, че в целия си живот ходя без бельо. Та, оплете ми се панталонът и се свлече до коляното. Всички бяха стъписани. Беше ефектно. Всички казваха, че ако това ни е коронния номер, успехът ни е в кърпа вързан”, пошегува се Иларионов.

„Изнесох се настрани с подскоци. Беше страхотно – като времена говоря. Ще го помня винаги. Сигурен съм, че и хората от снимката си спомнят станалото. Люси Дяковска също танцуваше с моя балет”, призна още той.

Режисьорът опита да назове и още няколко от имената на хората на снимката. До Зуека е Георги Станчев, долу съм аз – клекнал, Лили Игнатова виждам, както и Жоро Минчев и  Влади Въргала“, припомни си Иларонов.

Източник: jenata.blitz.bg

loading…

Тази СНИМКА на Зуека от преди 26 години, придружена с история за гола изцепка пред десетки, ще ви шокира

5 (100%) 1 vote

Свързани