Нощни ритуали за красива кожа

1
157
Добави коментар
svetla58
svetla58

Силно се надяваме всички да го знаят, но също толкова силно се съмняваме – че всъщност златните часове за красотата на жената са именно през нощта и затова точно преди лягане е много важно да положите усилия, за да съумеете да съхраните и удължите красотата на лицето си. Ако досега не сте полагали интензивна нощна грижа, то сега дойде моментът да промените процедури-за-разкрасяване–преди-лягане хабитата си, за да се радвате на брилянтна кожа.

Точно както ума и тялото, така и кожата ви се възстановява, докато спите. Лечението през нощта е специално формулирано, за да работи с нощния процес на възстановяване и обновяване на кожата, който е синхронизиран с циркадния ритъм. Нощните ритуали помагат за подобряване на възстановяването в момент, когато кожата не работи усилено, за да се предпази от вредните замърсители, свободните радикали и ултравиолетовите лъчи.

 

В настоящия материал ще ви покажем няколко продукта, които ще са ви от полза в нощната грижа.

За уморена кожа – Нощен серум за лице:

Той не само увеличава естественото възстановяване, което се случва през нощта, но също така помага за почистването и детоксикацията на кожата, като намалява дневното увреждане. С текстура по средата между серум и масло, само трябва да приложите една капка след старателно почистване на лицето.

 

За суха кожа – Нощен серум за лице:

След една нощ ще се почувствате така, сякаш сте били на лицеви процедури часове наред. След няколко нощи кожата ви ще бъде видимо подобрена. Този серум попива бързо и ви завладява с фантастичния ароматен СПА микс, който ви предлага.

За контура на лицето – Natura Bisse – Inhibit – TensoLift

Вдъхновена от клиничните процедури с микро-иглата, тази емулсия е насочена към онези участъци от лицето, които са основен източник на емоции – линията на смях, смръщената бръчка и по-дълбоките гънки, които се виждат от носа до устата. Inhibit – TensoLift е безпрецедентна био-емулсия, която се превръща в най-ефективната козметична алтернатива на микро-инжекции и други естетични медицински процедури.  Inhibit – TensoLift е формулиран с изключителни триизмерна 3D повдигаща технология, която има кумулативен лифтинг ефект, като предоставя безпрецедентни резултати.

За кожа, целуната от слънцето

Този глоу бустер разгръща действието си, докато спите, за да придаде загар и топлина на лицето ви, без да изглежда като фалшив тен. Нанесете го върху почистена кожа като последния продукт от вечерната ви грижа и се убедете, че сте го разнесли равномерно навсякъде, особено около ушите и по шията.

За пигментация

Пигментацията е упорита, но тази нощна терапия прави всичко, използвайки антиоксидант елагинова киселина, за която се знае, че избелва тъмните петна, и ретинол, за да озари и ускори производството на колаген. Използвайте я всяка вечер, но на следващия ден носете допълнително SPF, тъй като ретинолът прави кожата по-чувствителна към слънцето.

 

Редактор: Марина Делева