Секси, по-секси, най-секси със Savage x Fenty на Риана

1
202
Добави коментар
svetla58
svetla58

Риана впечатли всички веднага щом пусна собствена марка бельо, която се отличава с това, че прегръща различните видове красота и физичност, показвайки, че можеш да бъдеш секси и желана дори и да не влизаш в минималните размери. Затова черната поп дива пусна специална линия бельо, посветена на най-розовия ден от годината, а моделите изглеждат невероятно секси и удобни.

Новата колекция Savage x Fenty за Деня на Свети Валентин 2019 включва цялата гама от бельо и спално бельо, както и богата гама от аксесоари, с които да създадете един наистина вълнуваш, забавен и запомнящ се празник.

Някои от моделите премахват сладникавостта на празника, като му придават мръснишки облик, за по-смелите и лоши момичета. Ще се насладите на вълнуващи любовни произведения, предназначени предимно за bad girls.

Само седмица след като обяви пускането на Fenty Beauty 50 нюанса на фон дьо тен, Риана насочи вниманието си към другото й пазарно отроче, а именно марката Savage x Fenty lingerie, за да пусне една „мръснишка” Свети Валентинска захарна колекция за нейните „лоши момичета”, които не се нуждаят от мъже, за да са секси и готини.

И както всичко, с което се захваща Рири, и този проект е изпипан до съвършенство.

Стартирайки точно на 9-ти януари на savagexfenty.com, това, което представя сайтът е красив пакет червено-розови захарни бонбони, които ви се иска веднага да схрускате. Преглеждайки моделите , впечатление правят вариативните цени от 20 до 80 долара, които са достъпни за всяка девойка, желаеща да се сдобие с нещо наистина свежо, оригинално и различно, както и такива размери.

Когато получите избрания артикул, ще усетите в ръцете си допира на деликатния прозрачен тюл, гарниран с кадифени сърца, които закачливо заемат мястото си точно върху зоната на зърната или пък ще се насладите на ексцентричните дантелени бодита, които бихте могли да съчетаете с фините копринени и сатенени пижами, разнообразни секси аксесоари, както и всичко, което можете да си представите, че желаете да притежавате в този ден, за да го отбележите подобаващо и значимо.

Освен, че са удобни, сатенените пижами изглеждат скъпо и секси, а разнообразието идва от множеството забавни цветове, между които имате възможност да избирате, включително „изумруден тигър” и „карамелен леопард”.

Някои от моделите са изключително екстравагантни и на пръв поглед може да ви се сторят некомфортни, но това е абсолютна заблуда, защото Риана винаги влага всичко от себе си, за да създава идеалните, съвършени и удобни комплекти бельо, които да създадат тотален комфорт и усещане за сексапил и женственост във всички форми и размери – от 32A до 44DD а чашка и от XS до 3X.

30-годишната всестранно развита особа на Риана е на мнение, че независимо дали си свободна или във връзка, сексапилът, по-скоро е основна черта на характера и излъчването на жената, отколкото на това как я кара да се чувства един мъж.

Затова тя полага толкова усилия да накара всяка една нейна дива да бъде силна феминистка – уверена, женствена и секси. Точно това е и причината поп звездата да създаде тази колекция, точно за този празник и точно в този вид – независимо дали девойките ще се сдобият с по чифт от уникалните предложения за себе си или за да задоволят любовните фантазии на своите половинки.

Редактор: Марина Делева