Каним ви да изпием по чаша “Сълзи от еднорог”

1
113
Добави коментар
svetla58
svetla58

Розето „Unicorn Tears“ съществува и е вино с цвят на розова дъвка, което изглежда прекалено красиво, за да се пие

Вече сме 2019-та – годината на прасето, според китайската митология и ние бяхме решили, че всички истории, артефакти, аксесоари и цялата мания покрай еднорозите вече е останала в отминалите 365 дни. Явно не е така и заблудата ни е била пълна, защото, Voilà, вече имаме и специална серия розе „Unicorn Tears”.

 

Благодарение на Gik Live! (същата компания, която стои зад тенденцията на синьото вино), розовото вино с балончета се възкресява. Според интернет, испанското розе е „направено с истински сълзи на еднорог от незнайно място“ (ОК…) и „процесът на извличане на сълзите е напълно естествен“.
Само на нас ли ни звучи така сякаш става дума за побой над… кон?
Напитката е достъпна само във Великобритания, което е или благословия, или проклятие, в зависимост от това как гледате на нещата.

Няма нищо невъзможно!

„Unicorn Tears” е розово вино, създадено от двама енолози, партньори, съпруг и съпруга, които са създали магическата напитка, която носи щастие и оптимизъм на тяхната винарна в Навара, Испания.
Тайната на розовата течност е истински еднорог, чиято локация Тере и Хави държат в абсолютна тайна. На всички ни е известно, че сълзите на еднорога имат силата да трансформират обикновените дни в прекрасни!

Да запълните специалните поводи, събитията и партитата си с радост, усмивки и модерни визии . Това розе е идеалният избор, независимо дали ще съберете цяла тайфа или ще се насладите на интимни моменти с близки хора.

Освен да го сервирате като питие, една бутилка „Unicorn tears” е фантастичен подарък, който да дадете на някой много скъп за вас човек с когото след това споделите цял ден на гушкане и милувки. Можете да поделите бутилка с вашата сродна душа, със сестра си или пък с най-добрата си приятелка – няма никакво значение – важното е да намерите точната компания и точното място, където да се насладите на омагьосания миг.

Най-розовото розе

„Unicorn tears” е автентично розово розе, което ще добави магическо докосване на всяко парти. Розовият оттенък е толкова магически, че е трудно за вярване, че е естествен – но е!
Розовият цвят също така е знак за сигурност и пресоналност. Миксирайте го с любимото си шампанско или консумирайте 12-те % алкохол single – няма никакво значение. И в двата случа ще бъдете зашеметени и замяни от розовия еликсир.

Освен вино, на световния пазар може да се натъкнете и на друга напита, създадена със сълзи от благородното животно.

Редактор: Марина Делева