Ако сте Рак, Скорпион и Риби в четвъртък неотложен ангажимент, Близнаци, Везни или Водолей срещи по приятен повод

1
149
Добави коментар
ablen
ablen

Четвъртъкът ще донесе романтични преживявания, цветя и рози, особено за женската част от представителите на различните зодии. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, очакванията ви за четвъртък ще са сравнително семпли и свързани предимно с рутинната ви работа. Днес обаче може да преживеете неочаквани емоционални обрати.

В четвъртък ще имате възможност да осъзнаете значението на минали събития в живота си, които сте приели тогава като някаква житейска драма.

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртък ще отделите повече време за комуникация с ваши приятели, с които ще обсъждате общи планове за близките няколко дни и седмици. По-голяма част от действията ви днес ще имат някаква финансова характеристика, независимо с какво са свързани. В следобедните и вечерните часове ще преживеете моменти на тъга или необяснима умора.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък трудно ще реализирате основните си планове за деня тъй като ще ви липсва достатъчно концентрация или ще настъпи объркване в ангажиментите ви поради странични фактори. Този ден вещае повече телефонни разговори или срещи по приятен повод. Вероятно други хора ще ангажират вниманието ви с техни проблеми, с коментари относно събития, които не ви интересуват. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, четвъртък ще имате неотложен ангажимент свързан със семейството си или с роднина, който ще изиска посещение в някаква инстанция, пътуване или контакти с хора от друго населено място. Това ще бъде благоприятен ден за работа, особено ако тя е свързана с транспорт, туризъм, комуникации, развлечение и други подобни.