Пране на мека мебел

1
293
Добави коментар
mebele
mebele

Машинно пране на дивани и други мебели част от холова гарнитура

Фирма Мебеле ЕООД извършва експресни поръчки за почистване на холови гарнитури по домовете в град София. Чрез специална система за предварително обезпрашаване и равномерно нанасяне на препарат по дамаските, ние осигуряваме качествено машинно пране на дивани, фотьойли, табуретки или друг вид тапицирана мека мебел с плат.

Изплакването и подсушаването на обработените вече повърхности извършваме с помощта на мощни екстракторни водосмукачки, това осигурява използване на изпраната гарнитура след само 5 – 6 часа.

Услугата „Пране на мека мебел“ е професионално решение за почистване и обикновено включва:

Обезпрашаване на мебелите; Отстраняване на петна от дамаските; Ликфидиране на миризми (доплаща се отделно); Дезинфекциране тапицериите; Унищожаване на акари и други паякообразни; Възвръщане цветовете на тапицерията

Вижте препоръките ни за безупречно почистване на мека мебел в няколко стъпки: → към първа стъпка

Кои части на дивана ще ми изперете?

Машинно пране на диван би включило следното: изпиране на всички външно видими повърхности с дамаска, т.е. облегалката, седалката, гърбът на дивана, подлакътниците и лицевата му част при краката. Това което не е включено е, пране на декоративни възглавници (ако има такива). Допълнителните декоративни възглавници таксуваме отделно, основно причините са 2:

Не всички дивани имат в окомплектовката си допълнителни декоративни възглавници, съответно няма как цената за тези които имат и тези които нямат да бъде еднаква; Ако диванът има допълнителни декоративни възглавници то това означава, повече изразходвани препарат, усилия и време за работа, респективно по-висока цена Цени за пране на мека мебел с тапицерия от плат Услуга / Вид мека мебел / (Уточнение)ЦенаИзпиране на диван – двоен (2 седящи места)20,00 лева/бройИзпиране на диван – троен (3 седящи места)30,00 лева/бройИзпиране на ъглова кухненска гарнитура (Г образен диван)40,00 лева/бройИзпиране на ъглова холова гарнитура (Г образен диван)50,00 лева/бройИзпиране на табуретка8 – 15,00 лева/бройИзпиране на стол (само седалка)4,00 лева/бройИзпиране на стол (седалка и облегалка)8,00 лева/бройИзпиране на стол (седалка, облегалка и подлакътници)10,00 лева/бройИзпиране на стол (въртящ се на колела)10,00 лева/бройИзпиране на фотьойл15,00 лева/бройИзпиране на кресло20 – 35,00 лева/бройИзпиране на отоманка (лежанка)20,00 лева/бройИзпиране на декоративна възглавница5,00 лева/брой Отстъпки при заявка за изпиране на по-голямо количество офис столове, сепарета в заведения, канапета в ресторанти, седалки за кино салони и конферентни зали.

Подробен ценоразпис на почистващите услуги от Мебеле ЕООД, може да видите в секция цени. За повече информация или запитване относно поръчка, отидете на контакти.

Галерия: „Пране на мека мебел“

Галерията включва снимки от обработката на дамаските, както и от крайния резултат след като меката мебел е изпрана:

      

      

      

Галерия за пране на мека мебел: „Преди / след“

В галерията „преди / след“, може да видите снимки на мека мебел преди и след процеса изпиране.