Отпушване На Канали, Мивки и Тоалетни в София от 50 лв.

1
262
Добави коментар
kanaltehnik
kanaltehnik

Отпушването на запушена  тоалетна, сифон или канал може да изглежда лесна работа на пръв поглед, но само хората, които са преминали през този опит знаят колко е трудно и важно работата да се свърши професионално и качествено.

Именно поради тази причина Вие в момента сте в нашият уеб сайт. Предлагаме качествени услуги, които да са на достъпна и адекватна цена спрямо пазарни условия.

Разполагаме ме с професионални инструменти, машини и умения за изпълнението на тези услуги. По-долу сме споделили рекламен клип на основния инструмент, които използваме за сериозно запушени канали. 

Максималната дължина за отпушване на канали от ф110 до ф200 е 45 метра, като цената е фиксирана.

Защо да изберете нас?

Отлично добре знаем, че преди нас сте се свързали и с наши колеги от които по една или друга причина не сте останали доволни още от разговора по телефона.

Предполагаме, че когато сте попитали за цената за отпушването във Вашия случай сте получили отговор от рода на: „Трудно е да се каже каква ще бъде стойността преди да Ви посетим. Цените са от … до …!“

Това разбира се е доста подвеждащо и поради тази причина цените, които сме описали в нашия уеб са точни и ясни – цени за отпушване на канали.

Следващият въпрос, след като се уточни цената е каква е гаранцията за изпълнената услуга?

За съжаление това е доста труден въпрос, тъй като след като се извърши отпушването на конкретния канал, тоалетна или сифон нашият екип изчаква определено време за да се покаже и да се приеме, че работата е изпълнена добре и канала е отпушен, а след това отговорността за поддръжката на канала чист е от страна на клиента или ползвателя.

НО

Въпреки всичко за да сме в максимална полезност на Вас и всички наши клиенти, ние предлагаме гаранция за извършената услуга в рамките на дена на изпълнението й.

Ако в рамките на това време същият канал, сифон или тоалетна ПАК се запуши, наш екип ще дойде и ще извърши същата манипулация БЕЗ ДА ЗАПЛАЩАТЕ.