Какво видяхме и какво пропуснахме от трейлъра на Spider-Man: Far From Home

1
257
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Кои точки свързахме, потапяйки се в трейлъра.

Какво се случи в трейлъра, какво пропуснахме и кои са скритите детайли или Easter eggs? Точно както и миналият филм, Spider-Man: Far From Home е изпълнен с различни референции, шеги и скрити моменти. Или поне ще бъде така, ако съдим по трейлъра. Някои от закачките бяха доста по-очевидни, а други, като че ли по-скрити, но нека видим.

Ето и кои точки свързахме, потапяйки се малко по-дълбоко в трейлъра. 

Жив ли е Тони Старк? 
Това остава неясно. Чекът с дарението, който виждаме, е подписан от Пепър Потс. Това може да означава две неща – или че Тони вече го няма, или че Пепър, която е изпълнителен директор на компанията, подписва чековете. 

Изображение: Sony Pictures

Spider-Man не е забравен.
Магазинчето, което беше разрушено в Spider-Man: Homecoming, вече е построено отново, а материалите с Човекът паяк са рамкирани.

Изображение: Sony Pictures

Кога е рожденият ден на Spider-Man?
Spider-Man е роден на 10 август. Едва ли е случайност, че дебютът на комикса на страниците на Amazing Fantasy №15 е именно на тази дата, само че през 1962г. Разбира се. Питър е малко по-млад. 

Изображение: Sony Pictures

Какво е BFP?

Какво означава абревиатурата на куфара. BFP, вероятно идва от Бен Паркър, или поне първата и последната буква, като тази в средата, вероятно е второто име на чичото на Питър. Кадърът вероятно показва уважение към чичо Бен. 

Изображение: Sony Pictures

Хотел DeMatteis

Пътувайки през Венеция заедно с групата, виждаме Хотел DeMatteis. J. M. DeMatteis работи дълги години по писането на историите за Spider-Man през 80-те и 90-те години. 

Изображение: Sony Pictures

Огненият човек

И последно, виждаме за момент огромен огнен човек. Това би могло да бъде интерпретацията на новия филм на Molten Man – познат герой от света на Spider-Man, който може да нагрява повърхности и да ги разтопява.

Изображение: Sony Pictures

Целият трейлър ни остави само с един въпрос – къде е големият злодей? Злодеят е основната част от един филм за супер герои. Вижте Танос, например… Мразим го, понякога дори му съчувстваме. Историята му е заплетена и ни кара да настръхваме от ужас. Трябва ни Гоблин или нещо такова и в този филм! Къде е Злодеят?

Повече за трейлъра можете да прочетете тук, ако пък искате да разберете кои други филми очакваме тази година, вижте тази статия. 

Източник: The Verge