Binance Jersey – Купувайте и продавайте Биткойн и Етериум с лири и евро

1
167
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Купувайте и продавайте Биткойн и Етериум с лири и евро

Binance Jersey осигурява сигурна и надеждна търговия с евро (EUR) и британски лири (GBP) за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), в допълнение към услугите за управление на цифрови активи за потребители от цял ​​свят.

Binance Jersey е нов крипто фиатен обмен, изграден от технологията, разработена от Binance, водещата борса за търговия с криптовалути в цял свят. Binance е един от най-бързите и големи успехи в индустрията на блокчейн. Binance Jersey е специализирана в търговията с фиатни пари и криптовалути, където можете да купувате и продавате Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) с лири (GBP) и евро (EUR).

Binance Jersey подарява 20 EUR за първите 5 000 потребители, които ще се регистрират, ще активират удостоверяването с Google и ще завършат процеса на KYC.

Подробно ръководство:

Посетете Binance Jersey и кликнете на “Регистрация”.
Регистрирайте се и потвърдете своят имейл адрес.
Влезте в акаунта си на Binance Jersey и включете Google Authentication от полето “Security” в менюто.
След това кликнете на “Verify” във вашите настройки на профила “profile settings” и изпълнете “Account Verification (KYC)” – верификация, с която доказвате, че сте истински човек и доказвате своята самоличност.
Наградите ще бъдат раздадени до 7 работни дни след края на промоцията. Ще можете да влезете в акаунта си и да видите наградата чрез “Distribution History” полето в  “Account Center”.
Наградите ще могат да бъдат използвани за плащане на таксите за транзакции и за изтегляне на средства от платформата и няма да могат да бъдат изтегляни.

 

 

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ни последвайте в Twitter.

Related