Започнаха снимките на седми сезон на „Откраднат живот“. Търсят се статисти

1
213
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Клапата на новия, седми сезон на „Откраднат живот“, щракна рано тази сутрин, на Антоновден. Целият екип зад кадър и актьоркия състав се събраха преди дни на първа среща от началото на новата година. Продуцентът на хитовата докторско поредица Евтим Милошев покани подчинените си в новата болница „Света Анастасия“, за да ги разведе из новите им кабинети и операционни зали.

Днес бяха заснети първите сцени от първите седем епизода, сценариите на които актьорите получиха в началото на седмицата. „След като видях новата болница „Св. Анастасия“, мога да кажа, че предстоят огромни промени и всички те са към по-добро. Нямаме търпение, но не се и налага. Снимките започват“, заяви екранният д-р Тасев, в чиято роля е любимецът на нежната част от зрителската аудитория – Наум Шопов.

За началото на снимките успяха да се завърнат от поредното си задгранично пътешествие други двама любимци на феновете на сериала – Марта Вачкова и Владо Пенев. В първите дни на януари двамата отлетяха за Йордания и Израел, където посетиха Божи гроб и пустинята Вади Рум.

Иначе новата болница е в близост до офиса на Нова телевизия, който е в района на аерогара София. Тя бе построена специално за проекта от „Дрийм тийм“ – компанията на Милошев и Нова. „Света Анастасия“, освен болница, занапред ще бъде един вид производствена база – наш собствен декор, който да служи и за другите ни продукции. Досега се разкъсвах между 4 офиса – снимачната площадка, компанията ни за визуални ефекти и т.н… Всичко това изтощава. Затова в новата производствена база събираме всичко в едно – офиси, снимки, постропродукция, всичко… Така целият процес ще бъде много по-улеснен“, призна неотдавна Милошев пред ПИК.

Припомняме, че „Откраднат живот“ изостави „Свети Кирил“, тъй като старата болница е собственост на Киноцентъра, който пък има други планове за нея.

Междувременно, от екипа на докторската сага обявиха, че търсят статисти за новия сезон, който ще премине под мотото „Любовта лекува“. Набират се доктори, медицински сестри и санитари.