(ВИДЕО) Популярно видео в Интернет припомня на САЩ, че новинарските емисии са нагласени и със сходен сценарии

1
92
Добави коментар
setlans
setlans

Популярно видео в Интернет припомня на САЩ, че новинарските емисии са нагласени и със сходен сценарии

От години знаем, че медийната индустрия в Щатите, а и не само, се управлява от мега корпорации, които дават на малка група хора – властта да управляват мисълта на нацията.

Всички те са корпорации, които имат свои собствени сенчести истории, сделки и подозрителни лица.

Конгломератите са: Дженерал Илектрик, Нюз Корпърейшън, Уолт Дисни Къмпани, Виаком, Тайм Уорнър и Си Би Ес.

Дисни е широко разглеждана, като окултен проект, насочен към изкривяване на съзнанието на децата с обезпокоителни изображения, внедрявани подсъзнателно.

Една от изброените компании е и дванадесетият по големина доставчик на военно оборудване за департамента на отбраната на САЩ.

След всичко това, не е изненада, че толкова много от развлеченията в Щатите се въртят около прославянето на войната и насилието.

Перфектен пример за това какво означава гореказаното за телевизионното програмиране в Щатите, виждаме в едно видео, което с всеки ден набира огромна популярност.

В него виждаме новинарските емисии от цялата страна, които показват точно колко са хомогенизираните и фалшиви новини в Щатите.

Видеоклипът съдържа отделни клипове на вечерните новини от местните телевизии в цялата страна. В този случай, всички са притежавани от Sinclair Broadcasting Group, Inc. Компанията сама казва за себе си, че е една от „най-разнообразните телевизионни компании в страната“.

Всички клипове са монтирани заедно, за да ви покажат как една корпорация може да пропагандира конкретна идея в съзнанието на обществото. Вижте:

Сетланс