ClixCoin – Пари от интернет и гледане на реклами

1
193
Добави коментар
cryptomaniabg
cryptomaniabg

Здравейте приятели. В тази статия ще Ви представим още един безплатен метод как с няколко минутки всеки ден да заработвате безплатен Биткойн от гледане на реклами. 

Как работят този тип сайтове ( какво е PTC сайт)

Pay To Click (PTC) е сайт, който плаща на потребителите си да посещават различни реклами, за които той сам взима повече пари от своите рекламодатели. Тоест, ако ние искаме да рекламираме нашият сайт в такава PTC платформа, ще даваме по 1 цент на посещение (грубо), което платформата трябва да ни генерира. А от своя страна платформата ще дава да обикновените си потребители по 0.001 $ за да посетят нашият сайт.

PayToClick сайтовете са връзката между рекламодатели и клиенти, желаещи докато разглеждат съдържание да печелят някакви малки суми.

 

Представяне на ClixCoin Ptc сайт

ClixCoin е сравнително нов сайт от този тип, на около годинка, който плаща активно на своите потребители директно в техните Биткойн адреси.

Минимално плащане: 45000 сатошита, или 0.00045000 бтц, което при моментен курс на Биткойн $3 667,07 е равно на 2.84 лв.

Събират се сравнително бързо дори без реферали, тъй като имаме достъп до няколко типа реклами, които ни носят различни награди.

Нека да преминем към регистрацията Ви в сайта.

Регистрирайте се от този линк ако желаете да ни подкрепите. ( Сайтът предлага 10% комисионна от всеки клик на Ваш реферал), което изобщо не е малко.

РЕГИСТРАЦИЯ

След като вече сте регистриран потребител и сте влезли в акаунта си идва ред да разгледаме как всъщност се борави със сайта. Всичко е много лесно за изпълнение. 

Кликнете в полето “Earn Bitcoin”. Там имате 3 опции: “surf ads”, “active window ads”, и “auto surf ads”.

Изберете първата.

Кликнете на големият зелен бутон “click here to earn”. Ще Ви се отвори нова страница, която не трябва да затваряте докато таймерът не изтече. Това всъщност е рекламата, която трябва да гледате.

 

След изтичането на този брояч трябва да кликнете на различната иконка и да клинете върху бутона “verify”.

Повтаряте тези стъпки докато не свършат всички реклами в секцията “surf ads”, след което преминавате към следващата секция и кликате на всички реклами и там.

 

След като съберете минималната сума за изтегляне 0.00045000 Биткойн, изтеглянето е абсолютно идентично като във всички останали платформи.

Кликате горе в дясно на “main balance”, където е натрупаната Ви сума към момента, кликате на бутона “withdraw” и изпълнявате стъпките, които сайтът ще Ви наложи за да докажете, че Вие сте собственици на този акаунт (имейл верификация в общия случай).

 

 

 

Харесайте нашата страница във Фейсбук и ни последвайте в Twitter.

Related